Hírarchívum - 2013. április

2015-ben jön a Ratchet & Clank-mozifilm

Végre egy olyan filmadaptáció, amelyből lesz is valami! Hivatalosan is megerősítették, hogy 2015-ben kerül a mozikba a Ratchet & Clank alapján készülő animációs film. Már egy teaserrel is szolgálhatunk.

Egy órán át mozog a Divinity: Original Sin

A Kickstarteren abszolút siker a Divinity: Original Sin, annak ellenére, hogy az adományozás még korántsem ért véget. A Larian Studios producerének jóvoltából egy órán át élvezhetjük a régivonalas RPG képsorait.

Endless Summer - még egy horror a Bethesdától?

Az ausztrál korhatár-besorolásért felelős hivatal jóvoltából feltűnt egy Endless Summer néven futó alkotás, amely Bethesda új horrorjátékát takarja. A rejtélyes cím hasonló témával kecseget, mint a nemrég felfedett The Evil Within.

Next-gen cím lesz a Lords of the Fallen

Régen hallottunk már Tomasz Gop új szerepjátékáról, ám az Eurogamer magazin mikrofonvégre kapta a The Witcher első két részének producerét. Nem lepődünk meg azon, hogy a Lords of the Fallen next-gen gépekre jön.

Látnivalókon az Assassin's Creed III új DLC-je

Mától érhető el az Assassin’s Creed III: The Tyranny of King Washington DLC-jének harmadik fejezete, a The Redemption. A zsarnok elnök története ezennel lezárul, reméljük, hogy az amerikai nép javára.

Megvan a Lionhead új fejese

A Lionhead atyaúristene, Peter Molyneux tavaly márciusban hagyta el a fejlesztőcéget, és most sikerült utódot találni neki. John Needham, a Cryptic Studios egykori vezérigazgatója veszi át a helyét.

E3 2013: Megvan az EA-konferencia dátuma

Bizony, nincs már hátra túl sok az idei E3-ig, kezdenek is szállingózni az első információk a programról. Most az Electronic Arts jelentette be, hogy mikor tartja a sajtókonferenciáját.

HWSW: Élesedett a magyar Google Street View

Hosszas jogi huzavona után végre élesedett a magyar Street View, amellyel a hazai nyelvre állított Google-fiókkal rendelkező felhasználók Utcakép néven találkozhatnak. A cég autói az egész országot bejárták - írja a HWSW.

A legnépszerűbb Kinect és PlayStation 3 játékok (x)

Barátaink a Konzolok Szervizénél készítettek egy összeállítást az elmúlt idők legnépszerűbb, legjobban fogyó Xbox 360 Kinect és PlayStation 3 játékokról. Nézd végig a listát, jó kis akciók vannak benne!

Költözik a Company of Heroes

Átköltöztetik a Company of Heroest a Steamworksre, miután a Quazal által üzemeltetett szervereket május elején leállítják. A játékosoknak új klienst kell letölteniük, a Relic bosszankodik a dolog miatt.