Hírarchívum - 2013. április

Jön a Metal Gear Solid: The Legacy Collection

A Konami megerősítette a korábbi pletykákat, a sorozat huszonötödik születésnapja apropóján PS3-exkluzív Metal Gear Solid-kollekció érkezik, ami az összes részt tartalmazza majd.

Grand Theft Auto V - az Epsilon Program visszatér

A Rockstar Games jó szokásához híven alternatív módon is promózza az új GTA-t, ahelyett, hogy képeket vagy trailereket adna ki a játékból, inkább az Epsilon Program nevű egyházat hirdeti.

A Nordicé a Darksiders, a Gearboxnál a Homeworld

Kihirdették a THQ még el nem adott címeiért zajló aukció eredményeit is: két sorozat, a Homeworld és a Drawn to Life kivételével az összes megmaradt THQ-játék az osztrák Nordic Gameshez kerül.

Launch traileren a Star Trek: The Video Game

Amerikában ma, nálunk pedig pénteken kerül boltokba a Star Trek: The Video Game, amiben Kirk és Spock oldalán nyomhatjuk le a rendetlenkedő gornokat. A launch trailer már megnézhető.

Splinter Cell: Blacklist - trailer a Wii U-s verzióról

A Ubisoft ma elemében van, egy Splinter Cell: Blacklist-előzetest is kidobott, ami a játék Wii U-s változatát mutatja be. Természetesen a hangsúly a GamePad nyújtotta lehetőségeken van.

Májusban jön a Call of Juarez: Gunslinger

A Ubisoft bejelentette a Call of Juarez: Gunslinger végleges megjelenési dátumát, sőt egy nagy adag látnivalót is mellékelt a jó hír mellé. Az új rész visszatér a vadnyugatra, de a játékmenete jóval árkádosabb lesz.

The Evil Within - részletek a játékmenetről

A korábbi ígéreteknek megfelelően befutott az IGN leleplező előzetese a The Evil Withinről, amiből nem kevés friss infót tudtunk meg Shinji Mikami legújabb agymenésének játékmenetéről. Ez horror lesz a javából!

Rayman Legends - engesztelik a Wii U-sokat

Csütörtökön válik letölthetővé a Wii U-exkluzív Rayman Legends Challenges, jelentette be a Ubisoft. A kiadó ezzel kedveskedne a "cserbenhagyott" Wii U-tulajoknak, miután a Rayman Legends multiplatform cím lett.

Frissítve: Leisure Suit Larry-remake júniusban

A korábbi tervekkel ellentétben mégsem májusban, hanem csak egy hónappal később jelenhet meg az 1987-es Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards felújított változata.

Vezet az Injustice a briteknél

Az Injustice: Gods Among Us volt a legkeresettebb cím a briteknél a legfrissebb játékeladási toplista szerint, de szép rajtot vett az új 3DS-exkluzív Fire Emblem is, ami a 3DS-eladásokra is jótékony hatással volt.