Hírarchívum - 2013. július

Diablo III - a gonosz nem bír magával a teaserben

Unod már a konzolos Diablo III-mal kapcsolatos élőszereplős teasereket. Nem? Akkor itt van még egy, melyben ismét visszatér a rángatózós kézikamerás stílus. A kecskefejű démon már az otthonunkat ostromolja.

Splinter Cell: Blacklist - a párduc és a szellem

Vadiúj trailer érkezett a Splinter Cell: Blacklistről, melyben Sam Fisher háromféle játékstílusát mutatják be nekünk a Ubisoft illetékesei. Lopakodj, vagy harcolj - a lényeg az, hogy teljesítsd a rád bízott feladatot.

Az EA-nél már a digitális eladás a menő

A kiadóóriás közzétette az első negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentését, melyből kiderül, hogy a digitális bevételek immáron meghaladták a dobozos játékokból befolyt összeget. Legnagyobb partnerük az Apple.

GRID 2 - elérhető a Peak Performance Pack

Már tölthető a GRID 2 legújabb DLC-je, aminek az amerikai izomautók és az európai benzinfalók szerelmesei örülnek majd. Természetesen nem alapmodelleket kapunk, hanem tuningolt benzinfalókat.

Dead or Alive 5 Ultimate - bővített trailer érkezett

A Dead or Alive 5 sem kerülheti el, hogy a Tecmo Koei egy újabb rókabőrt húzzon le róla. A finomhangolt játékmenettel, egy sor új harcossal és kosztümmel felvértezett játékról egy bővített előzetesünk van.

Képeken a PlayStation 4 menürendszere

A Sony néhány screenshotot tett közzé a PlayStation 4 felhasználói felületéről, a megújult XMB-ről. Megcsodálhatjuk a hírcsatornát, a videómegosztót és a mobileszközökről elérhető verziót is.

Kibővült a God of War: Ascension

Nem, a kampány továbbra is kereknek tekinthető, a legújabb DLC-ben a God of War: Ascension többjátékos módját nyüstölök tehetik rá a mancsukat az új fegyverekre és kivégző mozdulatokra.

Fejlesztői naplón a Beyond: Two Souls

Folytatódik a Quantic Dream videónaplója a második résszel, szó esik többek közt a megújult felhasználói felületről, melynek az a célja, hogy egy intuitív, magával ragadó játékélmény produkáljon.

Assassin's Creed IV - kalandozás a Karib-tengeren

A rajongók dörzsölhetik a tenyerüket, elvégre egy 13 perces vadonatúj gameplay felvétel érkezett az Assassin's Creed IV: Black Flagről. Szemügyre vehetjük a nyitott világ szépségét, ahol süt a nap, a tenger pedig hullámzik.

Ezt tudja a Satellite Reign motorja

Az ausztrál 5 Lives Studios megelégelte, hogy az EA nem készít valódi Syndicate-folytatást, így előálltak a Satellite Reign ötletével, amely a felülnézetes taktikai cím szellemi folytatása lesz. Némi játékmenet következik.