Hírarchívum - 2013. július

Megjelent az új Prince of Persia, itt a launch trailer

Már megvásárolható iOS-re és Androidra a Prince of Persia: The Shadow and The Flame, a klasszikus második rész mobilos remake-je. Az oldalnézetes platformjáték igazi nyári csemege, csekkold az utolsó előzetest!

Korai concepteken a Mass Effect és a Dragon Age

A BioWare dizájnere, Matt Rhodes megosztott velünk pár korai koncepciós rajzot a Mass Effectről és a Dragon Age-ről, melyek sokat változtak az idők folyamán, mire a végleges játékokba bekerültek.

723 kép a Final Fantasy XIV: A Realm Rebornról

Masszív képzuhatag érkezett az augusztus végén boltokba kerülő Final Fantasy XIV: A Realm Rebornról. A bétatesztelők gesztusának köszönhetően kereken 723 screenshot látott napvilágot és egy új trailer is.

Szeptemberben jön az Outlast

A horrorrajongók tapsolhatnak örömükben: az idei év egyik legígéretesebb zsánerdarabja, az Outlast szeptember folyamán landol a Steamen - egészen baráti áron. A kézikamerás filmekre emlékeztető játékról pár képünk is van.

Kinect nélkül nem lehet Xbox One-t venni

Egy névtelen forrás szerint a Microsoft azt tervezi, hogy 2014 nyarán Kinect nélküli gépcsomagot piacra dob, a cég nyilatkozata azonban cáfolja az értesüléseket: a szenzor az Xbox One-nal együtt érkezik, mese nincs.

Gameplay pillanatok Killzone: Mercenaryből

Tömény játékmenet következik a PlayStation Vitára érkező Killzone: Mercenaryből. A Mantys Engine és a Porcupine nevű alkalmatosságokat csodálhatjuk meg éles körülmények között.

Dragon Age: Inquisition - átvihetjük a mentéseinket

A PAX Australia keretében a BioWare megerősítette, hogy érdemes megtartanunk az előző két rész mentéseit, elvégre átvihetjük azokat a Dragon Age: Inquisitionbe is. A hozott döntéseink befolyásolják a folytatást.

Disney Infinity - így készíts minijátékokat

A Skylanders-verőnek kikiáltott Disney Infinity beépített szerkesztőfelületének segítségével relatíve könnyen készíthetünk magunknak és másoknak mókás minijátékokat. Erről szól az új trailer.

A független fejlesztők felé nyit a Microsoft is

A Microsoft bejelentette, hogy ezentúl bármely független fejlesztő saját maga adhatja ki a játékát Xbox One-on, nem kell tehát a redmondiak korábbi bürokrata módszereire hagyatkoznia. Még egy kritikus pont kipipálva!

Aranyon a Saint's Row IV, itt az új előzetes

A Deep Silver bejelentette, hogy a Volition őrült akciójátéka, a Saint's Row IV végre aranylemezre került. Ha nem akarunk lemaradni a tervezett DLC-kről, akkor season passt is válhatunk a produktumhoz.