Hírarchívum - 2013. július

Jól halad a Star Wars: Battlefront fejlesztése

Frank Gibeau szerint nagyon jól halad a Star Wars: Battlefront fejlesztése, melyet a DICE készít. "A 22 másodperces teaserre nagyon jól reagáltak a rajongók" - nyilatkozta az EA-főnök.

The Bureau - Ennis ügynök életben marad

A rajongók szavaztak, így megérkezett a döntéseitek következménye egy újabb élőszereplős trailer formájában. Szerencsére Ennis ügynök a fegyver helyett az üveget választotta, nézzétek meg a következményeket!

Hardcore gamer vagy? Most számít a véleményed!

A PlayIT Show szervezői szakmai kerekasztalt hívnak össze, ahol Közép-Európa legnagyobb gamer rendezvényét teheted most még jobbá. Jelentkezz, és segíts a szervezésben!

Ryse - leegyszerűsített volt az E3-as demó

Magyarázza a bizonyítványát a Crytek, mivel az E3-on kiállított demót számos negatív vélemény illette a könnyed játékmenet miatt. A stúdió szerint a végleges változat nagyobb kihívással kecsegtet majd.

Képeken az NHL 14

Az EA Sports szám szerint 22 látványos screenshotottal lepte meg a jégkorong-szimulátor rajongóit. A képeken némi bunyót, önfeledt gólörömöt és a jó előre beharangozott NHL '94-módot is szemügyre vehetjük.

Több Xbox One lesz a boltokban, mint PS4?

A Robert W. Baird elemzőcégének szakembere, Colin Sebastian arra számít, hogy a Microsoft next-gen konzoljából többet szállítanak majd a boltokba, mint a rivális masina esetében.

Két új The Sims 3-kiegésztő érkezik

Ha azt hitted, hogy a The Sims 4 közeledtével elapadnak majd a The Sims 3 bővítményei, akkor nagyon tévedsz. Ősszel jön a filmek világába kalauzoló Movie Stuff és a futurisztikus cuccokat tartalmazó Into the Future.

Dead Rising 3 - bemutatkozik a Nightmare mód

Habár alapesetben a Dead Rising 3-ban nem lesznek időre menő küldetések, mint az elődökben, de aki ilyen kihívásra vágyik, annak jól fog jönni a Nightmare mód, amely visszahozza a széria sokat ostorozott eszenciáját.

Távozott az Eidos Montreal főnöke

A Thiefről és a Deus Ex: Human Revolutionről elhíresült Eidos Montreal alapítója és vezére, Stephane D’Astous elhagyta a stúdiót. Az úriember "kibékíthetetlen ellentétekre" hivatkozva döntött a távozás mellett.

Továbbra is életben van az Agent

Legalábbis erre lehet következtetni, hiszen a Take-Two megújította a játékra vonatkozó védjegyeket. Annak ellenére, hogy hírzárlat van, a stúdiónak továbbra is tervei vannak a hidegháborús, titkosügynökös címmel.