Hírarchívum - 2013. szeptember

Mount & Blade II - itt vannak az első képek

Szinte pontosan egy évvel ezelőtt mutatkozott be a Mount & Blade második része, ehhez képest semmit nem hallottunk felőle az elmúlt hónapokban. Most huszonnégy kép ütötte a markunkat.

Vanished - horrorjáték, csak hangokkal

Vadonatúj horrorjáték landolt az Apple-kütyükön, a Vanished érdekessége, hogy kizárólag hangokkal operál, látni nem fogsz majd semmit. A képzelőerődre óriási szükség lesz, ez egészen biztos.

Parkolópályán a Shadow of the Eternals

Hiába bizakodtak a készítők, mégsem tudják folytatni a Shadow of the Eternals munkálatait. A Precursor Games feloszlik, a projektet pedig parkolópályára teszik - igaz, a fejlesztők szerint nem végérvényesen.

Új játékot teasel a Frictional Games

Bár a Frictional Games csak kiadóként tevékenykedett az Amnesia: A Machine for Pigs körül, valószínűleg volt vele dolga így is. Most, hogy a játék megjelent, jöhet a következő projekt!

Batman: Arkham Origins - Wii U-n olcsóbb lesz

Mint ismert, a Batman: Arkham Origins Wii U-s változatából kimarad a multiplayer mód, és bár nem tudni, hogy miért, de legalább cserébe ez a játék olcsóbb lesz, mint a többi kiadás.

Day of the Tentacle-remake készült a LucasArtsnál

Két projektről tudtunk eddig, ami megsínylette a LucasArts bezárását, a Kotaku viszont kiderítette, hogy volt ennél több is: egyebek mellett egy Day of the Tentacle-remake is készült a srácoknál.

Mozgásban a Dying Light

A Techland soron következő fejlesztése is előkerült az Eurogamer Expón, a Dying Light előadásán ráadásul gameplayt is mutattak a lengyelek, bőséggel. Ha nem unod még a zombikat, mindenképpen csekkold!

Megjelent a FIFA 14, itt a launch trailer

Ha minden igaz, a FIFA-rajongók már mind a tévé előtt ülnek, csütörtök óta kapható ugyanis a FIFA 14. Ennek apropóján megnézhetitek a launch trailert, bónuszként pedig némi next-gen anyaggal készültünk.

Képeken a Contrast

Négy screenshotot kaptunk a közeljövő egyik legígéretesebb indie fejlesztéséből, a Contrastből. A képeken feltűnik mindkét főszereplő, és a játékmenet alapvető mechanikái is jól kivehetők rajtuk.

Új Humble-akció indult, csapj le rá!

Miközben javában dübörög az androidos Humble Bundle akció, a Humble Weekly Sale keretei között különböző Kalypso-játékokhoz, köztük két Digital Reality-projekthez férhettek hozzá.