Hírarchívum - 2013. szeptember

X Rebirth - így fogunk kereskedni

Masszív előzetest kapott a hosszas halogatás után idén megjelenő X Rebirth: a tízperces videó a kereskedelem szempontjából mutatja be a játékot, sok apróságról lehullik majd a lepel.

Milyen lesz a Quantic Dream PS4-játéka?

David Cage mesélt egy keveset a Quantic Dream készülőfélben lévő PlayStation 4-játékáról, és bár túl sok részletet nem árulhatott el, azt megígérte, hogy mindenki meg fog lepődni rajta.

Filmes traileren a Deadfall Adventures

A kalandfilmek szinte minden létező kelléket eldurrogtatják a Deadfall Adventures legújabb előzetesében, amely egy renderelt videó, viszont annál hangulatosabb. Az Indiana Jones rajongói külön figyeljenek!

Ace Combat: Infinity - az ingyenes modellről

Mint ismert, a PlayStation 3-ra érkező Ace Combat: Infinty free-to-play lesz, ám nem eszik olyan forrón a kását! A kampányt teljesen végigtolhatjuk, a kutya a multiplayerben van elásva. Csekkold a részleteket!

Thief - a Master Thief Edition részletei

Mestertolvaj kiadást kap a februárban megjelenő Thief, igaz, csupán digitális változatban érhető el a csomag. Művészeti album, képregény és sok más finomság jár hozzá, s már előrendelhető is.

Kínában feloldották a játékkonzolok tilalmát

Az év elején kipattant szóbeszédeket megerősítve, Kína legfőbb döntéshozó szerve, az állami tanács megengedte, hogy 13 év után a külföldi cégek játékkonzoljait szabadon árusíthassák az országban.

Battlefield 4 - részletek a játékmódokról

A DICE háborús shootere hét játékmóddal indul, s az alapjáték tíz térképet tartalmaz majd. A svédek most pontosan részletezték nekünk, hogy hány játékosra tervezték azokat, s mit kell róluk tudnunk.

WRC 4 - bemutatkozik az ausztrál rali

Megkapta harmadik gameplay előzetesét a WRC 4. Ausztrália vörös pora tapad a kasztnira, az abroncsok pattognak a murván, a lóerők elszabadulnak. Már nem kell sokat aludnunk a megjelenésig.

Megvan a Divinity: Original Sin dátuma

Hamarosan véget ér a kemény munka a Larian Studios számára. Az alfa és a bétateszt után jövő januárban érkezik a Divinity: Original Sin végleges változata. Tekintsünk most bele a jelenlegi verzióba!

Itt a Mortal Kombat: Legacy második évada

Kevin Tancharoen nagy sikerű sorozata végre folytatódik, ráadásul nem kell egy-egy hetet várni a következő epizódra, egy ültő helyünkben ledarálhatjuk a tíz epizódot. Még több bunyó, még feszesebb sztori vár ránk.