Hírarchívum - 2013. szeptember

Csupán ötperces videót rögzíthetünk Xbox One-on

A Microsoft alelnöke, Phil Harrison tegnap az Eurogamer Expó keretében megerősítette, hogy az Xbox One-nal ötperces játékvideókat rögzíthetünk és oszthatunk meg másokkal. A PS4 esetében ez az idő 15 perc.

Bővített előzetes a The Evil Withinhez

Az Eurogamer Expón levetített gameplayhez képest pár perccel hosszabb kedvcsinálóval jelentkezett Shinji Mikami csapata. Továbbra is a játék első perceibe tekinthetünk bele. Nézd meg, ha nem félsz a hidegrázástól!

A harmadik Valve-bejelentés: a Steam-kontroller

Nem jelentették be sem a Half-Life 3-at, sem a Source 2 Engine-t. Van viszont dedikált Steam-kontrollerünk, amelyről percekkel ezelőtt rántotta le a leplet a Valve. Vajon forradalmat szül a periféria?

Két lemezes lesz az xboxos Watch Dogs

Hasonlóan a GTA V-höz, a Watch Dogs Xbox 360-as verziója is két lemezen érkezik, ráadásul kötelezően telepítenünk kell egy bizonyos adatmennyiséget a konzol merevlemezére. Senki többet harmadszor?

Kibővül a The Last of Us

Az ígéreteknek megfelelően a Naughty Dog lerántotta a leplet a The Last of Us soron következő három letölthető tartalmáról. A játék mellé Season Pass-t is válthatunk 19,99 euróért. Igen, lesz sztori-DLC is.

Élőszereplős traileren a Train Simulator 2014

Hogy egy vonatszimulátor hogyan kaphat élőszereplős előzetest? Hát pontosan így. A Train Simulator 2014 azoknak nyújt örömet, akik sínpárokkal és dízelmozdonyokkal álmodnak. Hitvallás ez, nem pedig játék.

Az év végén jön az Xbox Fitness

Érkezik a Xbox Fitness a Microsoft next-gen masinájára. Ha tested karbantartására vagy az ideális alak elérése végett áldoznál némi pénzmagot, akkor keresve sem találnál jobb programot az új konzolon.

Launch traileren a Shadow Warrior

Ma jelent meg a Shadow Warrior remake-je. Az őrült FPS a Flying Wild Hog keze munkáját dicséri, a játékosok pedig egy igazán pimasz, vicces és lehengerlő alkotással gazdagodhatnak, ha beruháznak rá.

Húsz percig mozog a The Evil Within

Az Eurogamer Expón is előkerült a The Evil Within, ahol húsz perc erejéig mutogatták a játékot. Most vágatlanul, kifejezetten jó minőség mellett nézhetitek meg az erről készült felvételt!

Rod Fergusson az új 2K-stúdiónál folytatja

A Rod Fergusson, a Gears of War-sorozat egykori producere áprilisban hagyta ott az Irrational Games csapatát, és mint kiderült, nem véletlenül: a 2K Games új, San Francisco-i stúdióját vezeti majd.