Hírarchívum - 2013. szeptember

TGS 2013: Képeken a Knack kooperatív módja

Az új trailert már láttuk a múlt héten, most egy tucat friss képpel szolgálhatunk a PlayStation 4 nyitócíméről. Bemutatkozik a Robo Knack, akit egy második játékos irányíthat majd a produktum co-op módjában.

Kinövi a PlayStation 4-et a Gaikai

A SCE Worldwide Studios elnöke, Shuhei Yoshida nemrégiben kifejtette, hogy Gaikai streaming technológiát nem csupán a japánok next-gen konzolján élvezhetjük a jövőben, hanem PC-ken, tableteken, TV-ken és minden máson is.

Harminckét játékost támogat majd a GTA Online?

Egy kiszivárgott jelentés szerint a korábbi 16 helyett 32 főre növelték a GTA Online játékosainak számát. Emellett számos játékmód visszatér a GTA IV-ből, illetve 500 küldetést tartalmaz a multiplayer. Vajon mindez fedi a valóságot?

TGS 2013: MGS 5 - ilyen lesz Xbox One-on

A világ egyenlősége helyreállt: a múlt héten a PS4-es verziót láthattuk mozgásban a Metal Gear Solid 5-ről, most pedig befutott az Xbox One-os változat prezentációja is. Vajon találunk-e számottevő különbséget?

Letarolta a GTA V a brit toplistát

Ahogy az várható volt, a Grand Theft Auto V letarolta a brit játékeladási toplistát, egészen konkrétan alig vettek más játékot a múlt héten az Egyesült Királyságban. A rekorddöntögetés itt sem maradt el.

Colin Farrell a Warcraft-filmben?

A pletykák szerint a Legendary már gőzerővel kajtat a Warcraft-film főszereplőit eljátszó színészek után: Paula Pattonnal már tárgyal, Colin Farrellel pedig nagyon szeretne tárgyalni.

HWSW: Tabletet gyárt az NVIDIA

Ha más nem akar a Tegra 4-re tabletet építeni, akkor kénytelen az NVIDIA elvégezni a piszkos munkát - gondolhatta a cég vezetése és piacra dobta a saját fejlesztésű Tegra Note-ot.

TGS 2013: Bővített traileren a Lightning Returns

A Lightning Returns: Final Fantasy XIII ugyan kapott már egy előzetest a Tokyo Game Show során, az viszont alig volt másfél perces - itt a türelmesebb rajongók jutalma, a bővített kiadás.

Olyan, mint a Limbo, a Metroid és a Monkey Island

Újabb ígéretes Kickstarter-projekt a láthatáron, a The Fall a Limbo, a Super Metroid és a The Secret of Monkey Island keveréke lesz a fejlesztői szerint. A gyűjtés már most sikeres, csak a stretch goalokért kell szorítani.

Androidra is kijött a Sonic & Sega All-Stars Racing

Múlt hét óta az androidos okostelefonokra és tabletekre is letölthető a Sonic & Sega All-Stars Racing, amiben a Sega legismertebb játékhősei csapnak össze egy kartjáték keretei között.