Hírarchívum - 2013. szeptember

Xboxos játékok PC-n, felhőből?

Zavaros a cím, de kibontjuk: lapértesülések szerint a Microsoft a Gaikai-hoz hasonló technológiával kísérletezik, ami például azt is lehetővé tenné, hogy az xboxos játékok PC-n fussanak.

Exkluzív PS4-csomagok Európának

A Sony megerősítette a korábbi pletykákat, tényleg lesznek Killzone-os PS4-csomagok, ráadásul ezek kizárólag Európában jelennek meg. Árak és részletek egy kattintással beljebb.

Forza Motorsport 5 - az Alpokban körözünk

Kétperces gameplay előzetest kapott a Forza Motorsport 5, a körözgetés helyszíne ezúttal Svájc: egy 2012-es Pagani Huayra volánja mögül izgulhatjuk végig a Berni-Alpok pályáját.

Elindult a Steam Family Sharing bétatesztje

A digitális játékpiac egyik legérdekesebb újdonsága a Steam Family Sharing, ami lehetővé teszi, hogy megosszuk a játékainkat a barátainkkal. Tudjátok, mintha kölcsönadnátok a lemezeket.

Carmageddon: Reincarnation - a jövő év elején

A jövő év elején mutatkozhat be a Carmageddon: Reincarnation a játékosok előtt is, igaz, első körben csak a Steam Early Access keretei között játszhatunk az új résszel. Kickstarteresek előnyben.

Assassin's Creed IV - a hírhedt kalózok

Új előzetest kapott az Assassin's Creed negyedik része, a főszerepet ezúttal azok a kalózok kapták, akikkel rendre össze futunk majd kalandjaink során - ismertetőjegyük, hogy általában ijesztőek, és szeretnek vedelni.

Battlefield 4 - íme, a teljes térképlista

Kiszivárgott a netre a Battlefield 4 multiplayer térképeinek neve és ajánlóképe, így már mind a tíz helyszínről lehet némi viszonyítási alapunk. Az anyag hivatalosnak tűnik, állítólag a Battlelogról származik.

Next-gen konzolokra is megjelenik az F1 2014

Bár még az idei F1-es szezont feldolgozó játék sem jelent meg, a Codemasters már a jövőbe tekint. A kiadó megerősítette, hogy az F1 2014 már Xbox One-ra és PS4-re is megjelenik, és 60 fps-sel fog futni.

Batman: Arkham Origins - a Season Pass részletei

A Warner Bros. bejelentette, hogy Season Passt is vásárolhatunk a Batman: Arkham Originshez, amellyel kedvezményes áron juthatunk hozzá a jövőben megjelenő DLC-khez. Húsz dollárba fáj majd.

Rain - traileren a hangulat és a zene

A jövő héten jelenik meg a SCE Japan Studio melankolikus hangulatú játéka, a Rain, melyben egy szellemfiúval kavarunk a rideg városban. Álomszerű körítés és lágy zongoraszólamok várnak ránk a PS3-exkluzívban.