Hírarchívum - 2013. szeptember

Még nyitottabb kampány a CoD: Ghostsban

Tíz év után az Infinity Ward rájött arra, hogy a kötött és lineáris kampány nem menő. A srácok most letették a nagyesküt, hogy a Ghosts egyjátékos küldetésora még nagyobb, még nyitottabb lesz, mint korábban.

Több mint 10 évig támogatják az Xbox One-t

Az Xbox fejese, Phil Harrison az Eurogamer Expo 2013-on megerősítette, hogy a cég több mint tíz éves életciklussal számol az Xbox One esetében. Emellett a Kinect 2.0-ról is elhintett pár érdekességet.

GTA V - pszichológus nyilatkozik a Hír24-en

Ahogy arról a Hír24 magazin beszámolt, az első három nap alatt egymilliárd dollár bevételt termelt a Grand Theft Auto V. Oké, ezt eddig is tudtuk, viszont most egy magyar nyelvű riportot nézhettek meg a Rockstar játékáról.

Indul a második androidos Humble Bundle

A Humble Bundle már a mobilokra is kivetette a csápjait, immár második alkalommal kínálnak az akció szervezői olyan játékcsomagot, ami az androidos okostelefonok és tabletek tulajdonosainak szól.

DLC-t kapott a Splinter Cell: Blacklist

Úgy tűnik, hiába mentette meg a világot, Sam Fisher még csak nem is pihenhet egy jót. Régi-új kiegészítőt tölthetnek le a Splinter Cell: Blacklist játékosai, akik a csomagban egyebek mellett két küldetést is találnak.

Star Wars 1313 - amit még nem tudtunk róla

A Star Wars 1313 törlését hivatalosan még mindig nem jelentették be, de jó esély van arra, hogy a projektet lelőtték. Az IGN exkluzív demót látott a játékból, és le is írt róla egy-két olyan dolgot, amit még nem tudtunk.

GTA Online - tényleg lesznek mikrotranzakciók

A Rockstar hivatalosan is megerősítette azokat a pletykákat, miszerint mikrotranzakciók útján extra játékbeli pénzt vásárolhatunk majd a GTA Online-ban. A fejlesztők azt mondják, a rendszer ettől még kiegyensúlyozott marad.

Itt a Need for Speed-film első trailere

Ahogy azt az előzetesen kiadott képek láttán sejteni lehetett, befutott a Need for Speed-film első trailere is: másfél perc dráma, másfél perc üldözés és verseny, másfél perc Aaron Paul.

A második Valve-bejelentés: úton a gőzgépek

A Valve második meglepetéséről is lehullott a lepel, a cég a várakozásoknak megfelelően a Steam Boxoknak szentelte a tegnapi bejelentését. Üröm az örömben, hogy sokkal okosabbak így sem lettünk a témában.

Batman: Arkham Origins - Deathstroke akcióban

A Deathstroke Challenge Packet minden előrendelő megkapja majd, ami a nevéhez híven Deathstroke-ot játszható karakterré teszi a Batman: Arkham Origins Challenge-módjában. Itt egy előzetes róla.