Hírarchívum - 2013. szeptember

Decemberben jelenik meg a South Park-RPG

Véglegesnek tűnő megjelenési dátumot kapott a South Park: The Stick of Truth, amely jelen állás szerint december folyamán landol a boltokban PC-n és konzolokon. Lesz Grand Wizard Edition is.

Befutott a Nosgoth első trailere

Megannyi kiszivárgott infó után a Square Enix nyáron hivatalosan is bejelentette a Nosgothot, amely a Legacy of Kain világában játszódó free-to-play multis cím lesz PC-re. Itt az első előzetes, a bétára már jelentkezhettek.

Killer Instinct - szadizás Sadirával

Több mint tíz percen át nézhetünk most bele a Killer Instinct frissen bemutatott karakterének repertoárjába. Sadira igazi érzéki nő, ám nem rest kíméletlen eszközökkel megvédeni magát az ellenséggel szemben.

Thief - előzetesen a bankos küldetés

Az Eidos Montreal megerősítette, hogy amennyiben előrendeljük Garrett kalandját, egy exkluzív küldetéssel gazdagodunk. Ez lesz a Bank Heist, melyben egy családi örökséget kell meglovasítanunk.

PS Vitára is jöhet a Injustice: Gods Among Us

Bár hivatalos bejelentés még nem született az ügyben, egyre több jel utal arra, hogy a NetherRealm legutóbbi bunyós játéka a Sony handheldjén is napvilágot láthat. Mindezt a német korhatár-besorolásra alapozzuk.

Harminc perc a Beyond: Two Souls társaságában

A demó érkezéséig már kevesebb, mint egy hét van hátra, addig a türelmetlenek és az érdeklődők az elejétől a végéig megnézhetik, hogy mit kínál a Beyond: Two Souls kipróbálható változata.

Még több videó a MGS 5: The Phantom Painről

A múlt héten lezajlott Tokyo Game Show-ról származó felvételek nem voltak tökéletes minőségűek, szerencsére a Konami immáron kifogástalan minőségben is elérhetővé tette az MGS 5 intróját és a közel fél óra gameplayt is.

Így kapcsol be a PlayStation 4

Kíváncsi vagy, hogy milyen hangot ad a PlayStation 4 a bekapcsoláskor? Zajos vagy halk lesz a ventilátor duruzsolása? Ezekre a kérdésekre kapsz most választ, valamint a konzol interfészéről is van pár új képünk.

Company of Heroes 2 - DLC-k a láthatáron

Tegnap óta tölthető le a Company of Heroes 2 első Theater of War-kiegészítője, illetve két multiplayer pálya is megjelent a második világháborús stratégiához - utóbbi kettő ingyenes is.

HWSW: Megérkeztek az új Surface tabletek

A Microsoft bemutatta Surface tableteinek következő generációját, valamint a hozzájuk érkező új kiegészítőket, melyek az között akkumulátoros billentyűzettől a dokkolóig számos újdonságot találunk.