Hírarchívum - 2013. szeptember

Plants vs. Zombies 2 - októberben Androidra is

Lapértesülések szerint októberben fut be az androidos mobilokra és tabletekre a Plants vs. Zombies második része. Az Electronic Arts még nem erősítette meg hivatalosan a megjelenési dátumot.

Kínai céggel épít konzolt a Microsoft

A Microsoft és a kínai BesTV közös céget alapított, hogy egy kifejezetten kínai piacra szánt konzolt rakjanak össze. Most, hogy úgy néz ki, Kínában feloldhatják a külföldi játékgépek tiltását, aktuális is lehet a dolog.

Új fejest kaphat az EA Sports is

Andrew Wilson lett az Electronic Arts vezérigazgatója, ezzel együtt több vezető pozíció is megüresedett a kiadónál. A cég a már jól bevált embereit lépteti a helyébe, Patrick Söderlundot és Frank Gibeau-t is kinevezhetik.

TGS 2013: Tizenkét percig mozog a Watch Dogs

Van egy kis elmaradásunk Tokyo Game Show-fronton, mentségünkre szóljon, hogy az anyagot rögzítő GameSpot sem kapkodta el a publikálást: lényeg a lényeg, 12 percig mozog a Watch Dogs.

Multis kedvcsináló a Killzone: Shadow Fallhoz

A Sony bejelentette, hogy Season Pass-t is vásárolhatunk a Killzone: Shadow Fallhoz, amellyel számos DLC-hez jutunk hozzá. Emellett befutott a többjátékos módot bemutató pergős előzetes is.

Mikrotranzakciók is lesznek a GTA Online-ban?

Mára is jutott némi pletyka az októberben induló Grand Theft Auto Online-ról. A jelek szerint valódi pénzért ingame fizetőeszközt vásárolhatunk a játékban, ha netán anyagi problémáink lennének. Nem olyan nagy dolog ez.

Befutott a Lightning Returns intrója

A Square Enix fellőtte a Lightning Returns: Final Fantasy XIII bevezető filmjét a netre, a kattintás után nézheted is, emellett harmincöt perc tömény gameplay-jel is szolgálhatunk a februárban érkező RPG-ről.

Elérhető a Girl Fight, itt a launch trailer

Beismerjük, van abban valamiféle gyönyörűség, amikor a csajok pépesre verik egymást. A Kung Fu Factory legújabb játéka pont ennyit kínál, se többet, se kevesebbet. A cím ma jelent meg egyébiránt.

Just Dance 2014 - számlista és előzetes

Bizonyára sokan vannak közületek olyanok, akiket lázba hoz a Just Dance 2014, elvégre a táncos ritmusjáték a házibulik kötelező kelléke lehet. Ha táncra perdülsz Lady Gaga, a Daft Punk vagy Ke$ha számaitól, kattints tovább.

A jövő hónapban jön PC-re a Flashback

Frissült a Flashback steames oldala, s így már napra pontos megjelenési dátummal szolgálhatunk az 1992-es klasszikus remake-jének számítógépes változatáról. Igazi unikumdarab a platformjátékok szerelmeseinek.