Hírarchívum - 2014. január

Call of Duty: Ghosts - irány Alaszka!

Nem ússzátok meg a mai napot sem Call of Duty-előzetes nélkül, a legfrissebb trailer az új Extinction-epizódról rántja le a leplet, ami az Onslaught DLC-vel válik majd játszhatóvá.

Lightning Returns - terítéken a harcrendszer

Alaposan megváltozott a Lightning Returns harcrendszere a Final Fantasy XIII óta: jobb, használhatóbb és sokoldalúbb lett, legalábbis az ígéretek szerint. Nézzünk bele egy trailer erejéig!

Paradox Interactive bejelentések érkeztek

A Paradox nem lustálkodik. Hearts of Iron IV, Runemaster, kiegészítők a Crusader Kings II-höz és az Europa Universalis IV-hez. Ezeket mind most jelentették be - van mire várnunk a jövőben.

Sztárparádé a The Elder Scrolls Online-ban

A Bethesda bejelentette a The Elder Scrols Online szinkronszínészeit - persze nem az összeset, csupán a hollywoodi sztárokat. Megbízható, régi motorosok ők - a minőség garantált. De beszéljenek inkább az érintettek!

Bejelentették a The Golf Clubot

Riválist kap a PGA Tour-sorozat. A The Golf Clubot a sportjátékos berkekben már ismerős HB Studios fejleszti PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Nincsenek töltési idők, a terepet mi alakíthatjuk ki, s akár online is nyomulhatunk.

Mozgásban a Middle-Earth: Shadow of Mordor

Taliont, a kószát csúnyán rászedték és meggyilkolták, ám ő feltámad és bosszút áll ellenségein. A Middle-Earth: Shadow of Mordor egyik fícsöre, hogy megszállhatjuk és saját céljainkra használhatjuk ellenfeleinket.

Érkezik a Styx: Master of Shadows

Új szerepjátékon dolgozik a Cyanide: a Styx: Master of Shadows-ban egy besurranó goblint irányítunk majd, aki az emberek és tündék birodalmában kutatja saját eredetét. A játékmenet a lopakodásra és gyilkosságokra épül.

Castlevania: Lords of Shadow 2 - Dracula sorsa

A Mercury Steam új előzetessel kedveskedett a Castlevania rajongóinak. A kedvcsináló főhősünk, Gabriel Belmont, azaz Dracula hányatott sorsáról regél, de vannak itt más szereplők is: Zobek és Satan többek közt.

Csúszik a Yaiba: Ninja Gaiden Z megjelenése

Mégsem jelenik meg február utolsó napján a Yaiba: Ninja Gaiden Z. A Tecmo Koei megerősítette, hogy a Spark Unlimited alkotása csak március végén lát napvilágot. Szomorúak vagyunk?

Traileren a The Amazing Spider-Man 2

A mozifilmmel egy időben érkezik a The Amazing Spider-Man 2 játékadaptációja a Beenox jóvoltából. A nyitott világú szuperhősös cím ugyanazt kínálja, mint az elődje - csak szebb és tartalmasabb formában.