Hírarchívum - 2014. január

Képeken az új LEGO-játék

Februárban jön a soron következő LEGO-játék, méghozzá a jövő héten mozikba kerülő The LEGO Movie apropóján. Most hat screenshot érkezett az adaptációról, indítsuk a hetet ezekkel!

Mighty No. 9 - íme, az első képek

Eddig csak concept artokat láttunk Keiji Inafune Mega Man-ihletésű akció-platformeréből, most viszont befutottak a játékról az első screenshotok is. Erősen alfásak, sok minden hiányzik róluk, de kezdetnek ez is megteszi...

Traileren a Yoshi's New Island

Március közepén kerül boltokba a Yoshi's New Island, a dátum bejelentésének apropóján pedig egy új trailer is érkezett a játékból. A Nintendo-rajongóknak mindenképpen érdemes rá vetniük egy pillantást.

Cradle - újabb CryEngine-es szerepjáték

Úgy tűnik, a független fejlesztők szeretik a CryEngine-t, a Kingdom Come után újabb szerepjátékot tudunk mutatni, amelyik a Crytek motorját fogja használni. Ehhez is a Kickstarteren gyűjtenek.

Nevet vált a Namco Bandai

Rövid, de annál fontosabb hír következik az üzleti világból: nevet vált a Namco Bandai, igaz, annyira nagy meglepetést az új elnevezés sem fog fokozni, legfeljebb megszokni lesz nehéz.

Resident Evil 4: Ultimate HD Edition - ilyen lett

Bár a Resident Evil 4: Ultimate HD Editionből már láthattatok egy nagy adag látnivalót, konkrét összehasonlító képeket még nem igazán. (Hacsak elő nem kerestetek néhány korábbi screenshotot.)

Masszív átalakítások a Sony Online háza táján

Vad átalakításba kezdett a Sony Online Entertainment: többek között kiderült, hogy hamarosan négy MMO-ja áll le a cégnek, és az összes SOE-játékhoz hozzáférést biztosító All Access előfizetés is átalakul.

Játékkonzollá válhat az Apple TV

Régóta pletykálják már, hogy az Apple is saját játékkonzollal rukkolhat elő, és most úgy tűnik, a cég a legkézenfekvőbb megoldást választaná ehhez: az Apple TV-t alakítaná át játékgéppé.

Frissítve: Mégsem jön Wii U-ra a Watch Dogs?

A pletykák szerint mégsem lesz Wii U-s Watch Dogs, a Ubisoft lelőtte a port fejlesztését, és már nem is lehet előrendelni az anyagot. Hivatalos megerősítés még nincs, úgyhogy kezeljük a hírt fenntartásokkal!

The Witcher 3 - majdnem kevés lett a next-gen

Marcin Iwinski, a CD Projekt Red ügyvezető igazgatója szerényen kijelentette: a valamikor idén megjelenő The Witcher 3: Wild Hunt majdnem minden erejét kihasználja az új konzolgenerációnak.