Hírarchívum - 2014. január

Európába tart az új PlayStation Vita?

A Sony bejelentésre készül a jövő héten Londonban. Annyi biztos, hogy "slimesedés" van a dologban, szóval a nyakunkat tennénk rá, hogy a japánok a könnyebb és vékonyabb PS Vita 2000-et hozzák el az öreg kontinensre.

The Last of Us - nem lesz több single DLC

A Naughty Dog szerint nem lesz több egyjátékos DLC a The Last of Ushoz, ami azt jelenti, hogy a Left Behind után csak multis kiegészítők érkeznek a posztapokaliptikus címhez. Ellie (és Joel) históriája tehát véget ér.

Basement Crawl - dátum és trailer

A Bloober Team bejelentette, hogy a multiplayerre kihegyezett, beteges képi világgal operaló Bomberman-klónja, a Basement Crawl még ebben a hónapban megjelenik PlayStation 4-re. Végre mozgásban is bemutatkozik a játék.

A jövő hónapban jön a Strider

A Strider rebootja februárban lát napvilágot Európában - erősítette meg a Capcom. A napra pontos dátum egyelőre még nem ismert, de azt tudjuk, hogy már nem kell sokat aludnunk. Az örömhír mellé egy trailert szervírozunk.

Frissítve: Kickstarteren a Kingdom Come

Elindult a Kingdom Come: Deliverance Kickstarter-kampánya, ennek apropóján pedig azt is elárulták a fejlesztők, hogy a közösségi pénztől függ a projekt jövője is. Szerencsére nem tűnik problémásnak a dolog.

Launch traileren a Tomb Raider: Definitive Edition

Jövő hét kedden startol el a Tomb Raider next-gen változata, ám a Square Enix már ma megosztotta velünk Lara régi-új kalandjának launch trailerét. Hölgyünk arcán szebben éktelenkedik a kosz, de még így is dögös.

Elérhető a Might & Magic X: Legacy

Végre a boltokban van a Limbic Entertainment szerepjátéka, s egyben a patinás sorozat tizedik része, a Might & Magic X: Legacy. A címből létezik Standard és Digital Deluxe kiadás is - utóbbiból csak letölthető változat van.

Shadow of Mordor - loptak az Assassin's Creedtől?

Tegnap futott be a Middle-Earth: Shadow of Mordor első gameplay felvétele, ami bár kifejezetten tetszett nekünk, nem lehetett nem észrevenni, hogy a játék mennyire hasonlít az Assassin's Creedre.

7,4 millió Xbox az elmúlt negyedévben

A Microsoft közzétette a december 31-én véget ért negyedév pénzügyi eredményeit, amiből az is kiderült többek között, hogy 7,4 millió Xbox One-t és Xbox 360-at szállítottak le a boltokba az elmúlt három hónapban.

Úton a The Dead Rising Collection

Ha eddig kimaradt volna a Dead Rising-sorozat, de mindig azon agyaltál, hogy belevetnéd magad a végtelen zombihentelésbe, akkor jó hírrel szolgálhatunk: érkezik egy kollekció, amivel egyszerre pótolhatod az összeset.