Hírarchívum - 2014. január

Mutasd, hogyan játszol Te!

Most megmutathatod, hogyan is kell kinéznie egy igazi Játékos Saroknak! Képeket és történeteket várunk a vállalkozó szelleműektől, a beküldött képeket később mindenki megtekintheti egy cikkben, csokorba gyűjtve.

Bemutatták a World of Warcraft új női skinjeit

Chris Robinson, a World of Warcraft művészeti igazgatója tette közzé az első képeket a játék megújult női karakterkinézeteiről. A változás látványos, de magunkhoz nyúlni azért nem fogunk.

Van Helsing II - akcióban a Chimera

A magyar NeoCore Games pár hónapon belül révbe ér a The Incredible Adventures of Van Helsing II-vel. A legújabb videóban egy megidézhető szörnyeteg mutatkozik be. A Chimerának nem csupán a harcban vesszük hasznát.

Kingdom Come: Deliverance - itt az első trailer

Miután a Warhorse Studios nyitott világú középkori szerepjátékára rekordgyorsasággal gyűlt össze a pénz a Kickstarteren, a fejlesztők kiadták az első igazi gameplay trailert a sikervárományos címről.

Killer Instinct - ingyenes lett Thunder

Jago és Sabrewulf után immáron a brutális indián harcost, Thundert próbálhatják ki ingyen a rajongók. Azaz mostantól a tomahawkos fickó jár a Killer Instinct free-to-play változata mellé.

Képeken a The Amazing Spider-Man 2

A héten már kaptunk egy gameplay trailert a soron következő mozifilm farvizét meglovagló The Amazing Spider-Man 2-ről, ám most néhány screenshotnak örülhetünk. Bemutatkozik Kraven, a vadász.

Moon Chronicles - új epizodikus shooter 3DS-re

Az ígéreteknek megfelelően a Renegade Kid csapata bejelentette legújabb belső nézetű lövöldéjét Nintendo 3DS-re. A Moon Chronicles a korábban DS-en már napvilágot látott Moon remake-je lesz, s epizodikusan jelenik meg.

Néhány hónap múlva itt a The Forest

Mármint a korai változat a Steam Early Accessen keresztül. Az Endnight Games szerint nem kell sokat várnunk arra a horrorjátékra, melyben egyedül bóklászunk egy sötét erdőben, ahol mutánsszerű emberalakok lesnek ránk.

Kulisszák mögött a South Park: The Stick of Truth

Maga Trey Parker és Matt Stone, az animációs sorozat atyjai értekeznek nekünk az Obsidian szerepjátékáról. A legújabb videóban a színfalak mögé tekintünk, számos érdekességet tudhatunk meg a fejlesztésről.

Frissítve: Vadiúj látnivalókon a Thief

Egy rakat screenshotot kaptunk a februárban megjelenő Thiefről. A külföldi előzetesek alapján a régi rajongók megnyugodhatnak: ha feltornásszuk a nehézségi szintet, akkor a korábbi részekre jellemző kihívással szembesülünk.