Hírarchívum - 2014. április

Wolfenstein: The New Order - fél óra gameplay

A Bethesda ezen a héten is közvetített élőben egy kis Wolfenstein: The New Order gameplayt, szerencsére nem maradtok le róla, hiszen a Twitch rögzítette az eseményt. Számolhatjátok a hátralévő napokat!

Blogajánló: LEGO, Gunslinger, Metal Gear Solid

Vége a tavaszi szünetnek, vége a pihenésnek, így ismét pennát fogtunk, és megírtuk, kik voltak az elmúlt két hét legjobb bloggerei. Kattintás után indul is az ajánló!

Szeptemberben érkezik az új Naruto-játék

A Bandai Namco egy új trailer társaságában jelentette be, hogy a nagyon hosszú című Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution szeptemberben kerül a nyugati boltok polcaira.

Jön a Skylanders Trap Team

Ősszel érkezik az új Skylanders-játék, és akár azt is lehet mondani, hogy az Activision egy újabb szintre lép vele: az új karakterek mellé új portált is kell venni, amihez egy új kiegészítő is tartozik.

Interaktív gameplay traileren az Evolve

Befutott az Evolve nemrég teaselt előzetese, ami hosszasan mutogatja az FPS játékmenetét, méghozzá interaktívan: mindegyik szereplőtől látunk egy kis akciót, és te magad válthatsz közöttük.

Átkozottul menő traileren a Hazard Ops

Úgy hiszem, a Hazard Ops legújabb előzetese tökéletesen visszaadja a játék esszenciáját. Semmi különös nincs benne, csupán azt tudatosítja bennünk, hogy mennyire menő "szétrúgni az ellenség valagát".

The Elder Scrolls Online - jönnek a raidek

Hamarosan napvilágot lát az első nagyobb tartalmi bővítés a The Elder Scrolls Online-hoz. A Craglorn névre keresztelt frissítésben debütál az első Adventure Zone és a 12 fős raidek helyi megfelelői, a Trialok.

Jön az androidos XCOM: Enemy Unknown

Tavaly nyáron jelent meg az XCOM: Enemy Unknown iOS-re, ám az androidos változat egy évig lógott a levegőben. A hivatalos Twitter-csatorna szerint már nem kell sokat várnunk rá, az idegenek napjai meg vannak számlálva.

Grave - újabb indie horrorjáték készül

Szinte minden hétre jut valami indie túlélőhorror. A Broken Window Studios alkotása egy nyitott, szürreális világban játszódik, ahol minden nap új ellenségekkel hoz össze a sors bennünket. Eléggé könyörtelen alkotás.

Először mozog a Outcast Reboot HD

A Fresh3D eltökélte, hogy 15 évvel az eredeti játék után rebootolja a méltán híres Outcastet, minden sandbox játék ősapját. A Kickstarter-kampány javában zajlik, a fejlesztők most bemutatták a HD-változat első képsorait.