Hírarchívum - 2014. április

The Amazing Spider-Man 2 - az első 15 perc

Nyakunkon az új Pókember-mozi, és vele együtt hamarosan egy új játék is a boltokba kerül. Most ebbe nézhettek bele 15 perc erejéig, persze csak akkor, ha nem zavarnak a spoilerek.

Ingyenes a hétvégén a Company of Heroes 2

Ha még nincs ötleted, mivel játssz a hétvégén, adunk egy tippet: ingyenes a Company of Heroes második része vasárnapig, szóval ha még nem feküdték meg a gyomrodat a második világháborús RTS-ek, erre rá kell úsznod!

Csúszik a Mad Max, trailer jött kárpótlásként

Mekkora esélye volt annak, hogy pont aznap jön ki az új Mad Max-előzetes, amikor elkezdenek pletykálni a Just Cause 3-ról is? Nem sok, mindenesetre csak részben tudunk örülni a trailernek.

Microsoft: ennyi Xboxot szállítottak ki január óta

Befutott a Microsoft legfrissebb pénzügyi jelentése, ami a 2014-es év első negyedének eredményeivel foglalkozik. Kiderült az is, mennyi Xboxot szállítottak ki az elmúlt három hónapban.

Frissítve: Életjelet adott magáról a Just Cause 3

Méghozzá egy új domain formájában, ami persze jelenthet izgalmas fejleményeket és kevésbé érdekeseket is, de többen máris E3-as bejelentést és 2015-ös megjelenést vizionálnak miatta.

Ingyenes a Sonic & All-Stars Racing Transformed

Mármint az iOS-es és az androidos verzió. A Sega gáláns gesztusa az, hogy ezentúl nem kér pénzt a mobilos Sonic & All-Stars Racing Transformedért, ráadásul a jövő héten plusz tartalmaknak is örülhetünk.

Májusban végre megjelenik a Kick-Ass 2

Tavaly novemberben jelent volna meg konzolokra a Kick-Ass 2 játékadaptációja, amire végül fél évet kellett várnunk. Néhányunk talán már el is felejtette a filmet, de jobb későn, mint soha. (Ma iszonyúan közhelyesek vagyunk.)

Így néz ki a Titanfall Expedition DLC-je

A jövő hónapban érkezik a Titanfall első tartalmi bővítése, az Expedition DLC, ami három pályát tartalmaz majd. Az egyikről - a War Gamesről - már egy csokornyi screenhotot is be tudunk mutatni.

Child of Light - ilyen egy modern tündérmese

Megérkezett a Child of Light harmadik fejlesztői naplója, melyben a játék történetéről lesz szó. Minden adva van ahhoz, hogy egy varázslatos és tanulságos mese szülessen, amire sokáig emlékezni fogunk.

Négy új kép a Fable Legendsről

A Lionhead frissítette a közelgő szerepjátéka hivatalos blogját, ahol a fejlesztők kitérnek azokra a vizuális trükkökre és technikákra, amikkel a Fable Legends grafikáját vértezik fel. Négy új screenshot landolt nálunk.