Hírarchívum - 2014. május

Októberre csúszik a The Evil Within

A mai nap sajnos a csúszásokról szól. A The Order: 1886 után a Bethesda sikervárományos horrorjátéka, a The Evil Within sem jelenik meg a korábban kitűzött időpontban, két hónapnyi extra fejlesztési időt kap.

Jegelték a PS4-es Primal Carnage: Genesist

Egy ideig biztosan nem nyomulhatunk a dinós akció-kalandjátékkal, elvégre a Lukewarm Media elismerte, hogy jelenleg nem dolgozik a Primal Carnage: Genesisen, bizonytalan időre félretette a címet.

Érkezik a LEGO Batman 3: Beyond Gotham

A Warner Bros. az imént jelentette be, hogy trilógiává bővül a LEGO Batman. A harmadik rész a Beyond Gotham alcímre hallgat, és ősszel kerül a boltokba szinte minden létező platformra. A recept nem változott.

Kulisszák mögött a The Order: 1886

London, az ipari forradalom idején, félvér rémségek harcolnak a Rend lovagjaival, gyárkémények fojtogató füstje telepszik a macskaköves utcákra. Ezt kínálja a The Order: 1886, melyről most a fejlesztők mesélnek.

Brit toplista: szuper rajtot vett az új Wolfenstein

Letarolta a brit játékeladási toplistát a Wolfenstein: The New Order, sőt a MachineGames FPS-e nemcsak a múlt hetet, de az elmúlt hónapokat tekintve is kiemelkedően szerepelt.

Képeken a The Evil Within

A Bethesda Softworks már kiadta az idei termésének kétharmadát, ami azt jelenti, hogy a The Elder Scrolls Online és az új Wolfenstein után egy darabig a The Evil Withinről fog a legtöbbet beszélni a cég.

Újrakezdik a Basement Crawl fejlesztését

Szokatlan lépésre szánta el magát a Bloober Team: bár a Basement Crawl című játéka már megjelent, annyira rossz lett, hogy úgy döntött, inkább újrakezdi a fejlesztését. A korábbi vásárlók ingyen megkapják az új változatot.

Saját történelemkönyve lesz az EVE Online-nak

Akár EVE Online-játékos az ember, akár nem, jó eséllyel belefutott már egy olyan hírbe, ami a játékban történtekről emlékezett meg - nem csoda, hogy most egy egész könyvet szentelnek a témának.

Watch Dogs - mit tud a ctOS Mobile?

A Watch Dogs marketinggépezete a megjelenés napján sem áll le, a fejlesztők a minap a játék mellé érkező mobilalkalmazásról árultak el néhány fontosabb infót. A ctOS Mobile is ma fut be.

Mégsem jelenik meg idén a The Order: 1886?

A pletykák szerint mégsem jelenik meg idén ősszel a PS4-exkluzív The Order: 1886, a fejlesztők csak 2015 februárjára készülnek el a játékkal. Hivatalos megerősítésünk még nincs.