Hírarchívum - 2014. május

Törölték a Star Wars: Attack Squadronst

Több hónapnyi bétatesztelés után a Star Wars: Attack Squadrons fejlesztői bejelentették, hogy leállítják a játék munkálatait. Túl sok részletet nem árultak el a rossz hírrel kapcsolatban.

The Order: 1886 - újabb gameplay jelenetek

Már a Sony is készülődik az idei E3-ra, ízelítőként néhány percnyi The Order: 1886 gameplay jelenettel lepte meg a rajongóit tegnap este. A PS4-exkluzív TPS még idén megjelenik, ha minden jól megy.

Május végén érkezik az Among the Sleep

A Krillbite Studio bejelentette, hogy az Among the Sleepre keresztelt túlélőhorrorja május 29-én jelenik meg PC-re, míg PS4-en valamikor ebben az évben. És igen, támogatni fogja a Project Morpheust.

Watch Dogs - Twitch-közvetítés ma este hétkor!

A rengeteg kiszivárgott videó után most itt egy hivatalos közvetítés a hónap legjobban várt játékáról! Az esemény ma este hétkor kezdődik, a hivatalos oldalon kérdezhetsz, sőt még nyerhetsz is!

A CS alkotója szerint készül a Half-Life 3

A Counter-Strike alkotója, Minh Le szerint már javában készül a Half-Life 3 és a Left 4 Dead 3, bár az úriember nem sokat látott a játékból eddig néhány koncepciós rajzon kívül. Hogy mikor jönnek, azt még nem tudni.

Ismét Dirty Bomb néven fut az Extraction

A Splash Damage multiplayer-orientált shootere először 2012-ben mutatkozott be Dirty Bomb címmel, majd tavaly augusztusban - egy kiadóváltás után - Extractionre keresztelték át. A játék a minap visszakapta az eredeti nevét.

Watch Dogs - 25 percen át mozog a multi

Nyilván a legnagyobb szentségtörést követjük el most, pár nappal a Watch Dogs megjelenése előtt. A következő, közel félórás kedvcsinálóban betekintést nyerhetünk a nyitott világú cím többjátékos módjába.

Ingyenes a hétvégén az Xbox Live Gold

Május 23. és május 25. között előfizetés nélkül is élvezhetjük az Xbox Live Gold szolgáltatást Xbox 360-on. A kódolatlan hétvége keretében minden érdeklődő kötöttségek nélkül hódolhat a multiplayer örömöknek.

Jön a Call of Duty: Modern Warfare Collection?

Egy Reddit-felhasználó szerint idén novemberben jelenik meg a Call of Duty: Modern Warfare Collection Xbox One-ra és PS4-re, amely az előző generációban megjelent epizódokat tartalmazza egy csomagban.

Több nyereséget termelhet a PS4, mint a PS2

A Sony elnök-vezérigazgatója, Kaz Hirai egy vállalati megbeszélésen mondta azt, hogy a PlayStation 4 már most nyereséget termel, végső soron pedig a PlayStation 2-t is beelőzheti ezen a téren.