Hírarchívum - 2014. május

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Noha a héten több érdekes cím is megjelenik, valószínűleg a többségetek fantáziáját már a Watch Dogs izgatja. Kitartás, már csak ezt az éjszakát kell átvészelni valahogy, utána lehet hackerkedni!

Pénteken jön a State of Decay: Lifeline

A vártnál hamarabb, már most pénteken letölthetővé válik válik a State of Decay második DLC-je, amiben egy katonai egység élén kell tudósokat mentenünk. Új trailerünk is van.

Íme, a Papers, Please alkotójának új játéka

A Papers, Please című fejlesztésről ismert Lucas Pope a minap jelentette be a legújabb játékát: talán nem is meglepő, hogy a Return of the Obra Dinn is kifejezetten furcsa darabnak ígérkezik.

Már megint az új Phantom Dustról pletykálnak

Ha az Agent címének újbóli levédetése E3-kompatibilis pletyka, a Phantom Dusté főleg: a Microsoft a napokban újra bejegyeztette Európában az Xbox-klasszikust. Egyre sűrűbben hallani felőle.

Képeken a The Order: 1886

Határozottan sötétebb látványvilággal rendelkezik a The Order: 1886, mint a korai buildben. A hétvégén láttunk már belőle némi játékmenetet, most pedig állóképeken vehetjük szemügyre a változásokat.

GRID Autosport - friss gameplay pillanatok

Ne lepődjünk meg azon, hogy szinte tobzódunk az új gameplayekben, hiszen a GRID Autosport június végén kerül a boltokba. A Codemasters nem árul zsákbamacskát, már most megmutatja, hogy mire számíthatunk.

Murdered: Soul Suspect - az első 25 perc

A Square Enix természetfeletti detektívjátéka a jövő héten teszi tiszteletét PC-n és konzolokon, ám most belenézhetünk az alkotás első 25 percébe, ha nem félünk a spoilerektől. A PS4-es verzió volt a tesztalany.

A Rockstar hamarosan leleplezi az Agentet?

A Rockstar fekete báránya kétségkívül az Agent. A kémkedős játékról legutoljára 2007 júliusában hallottunk konkrétumokat, akkor az alkotást PS3-ra jelentették be. Most a Take-Two megújította a játék védjegyét.

Risen 3: Titan Lords képözön

A német Piranha Bytes új szerepjátéka elég meggyőzően fest, annak ellenére, hogy csak PC-re és az előző generációs konzolokra lát napvilágot. A közel húsz screenshot árulkodó bizonyíték.

Íme, a Wasteland 2 nyitófilmje

Most már tudjuk, hogy az inXile posztapokaliptikus szerepjátéka augusztus végén kerül a boltokba, ám a bétaverzió jelenleg is elérhető a Steam Early Access programjában. A hétvégén befutott a Wasteland 2 intrója.