Hírarchívum - 2014. május

Evolve - akcióban az új vadászok

Ezen a héten mutatkozott be Hyde, Bucket, Lazarus és Maggie, mint az Evolve vadiúj szereplője. A Turtle Rock jóvoltából most végre egy gameplay videóban is megcsodálhatjuk a vadászokat munka közben.

Destiny - júniusban indul a publikus alfateszt?

Egy Reddit-felhasználó felfedezett egy roppant árulkodó információt a Destinyről. Ezek szerint a Bungie sci-fi játékának publikus alfatesztje már június elején kezdetét veszi. Már a fejlesztők is utaltak rá.

Fejlesztői naplón a Valiant Hearts: The Great War

A Ubisoft Montpellier ezúttal az érzelmeinkre hat a legújabb játékával és persze a UbiArt Framework engine hathatós támogatásával. A Valiant Hearts valódi emberek első világháborús visszaemlékezésiből építkezik.

Itt a Street Fighter: Assassin's Fist websorozat

Az ígéreteknek megfelelően tegnap elrajtolt a rajongói pénzből összehozott Street Fighter: Assassin's Fist sorozat, ráadásul az érdeklődők a teljes évadot egyben ledarálhatják - ez 12 epizódot jelent. Vesd rá magad!

Képeken a Hyrule Warriors

A Hyrule Warriors talán a legjobb dolog, ami a The Legend of Zeldával történhet. Egy kizárólag Wii U-ra érkező spin-offról van szó, amelyben Link és társai egy Dynasty Warriors-féle játékban találják magukat.

Sniper Elite 3 - képek és videó

A jövő hónapban érkezik a Rebellion mesterlövészes címe, a Sniper Elite 3, amely ezúttal a második világháború afrikai hadszínterére kalauzolja el a játékosokat. Most új screenshotokra és egy gameplay videóra tettük rá a kezünket.

Véget ért a Warcraft-film forgatása

Befejezték a Warcraft-film forgatását, most jöhetnek az utómunkálatok, ahol a George Lucas-féle Industrial Light & Magic is közreműködik majd. A mozit 2016 márciusában fogják bemutatni.

Megjelent a Tropico 5, itt a launch trailer

Bár az Xbox 360-as változatra a nyárig, a PlayStation 4-esre pedig az őszig kell várni, PC-n már tegnap óta játszható a Tropico ötödik része. Ennek apropóján befutott a játék launch trailere is.

Ingyenes VB-módot kap a FIFA 14

Jó hír, hogy azok a FIFA-rajongók is kapnak a VB-hangulatból, akik nem akarták vagy nem tudták megvenni a torna hivatalos játékváltozatát: nekik egy ingyenes, VB-re szabott Ultimate Team móddal kedveskedik az EA.

GRID Autosport - az endurance versenyekről

A GRID Autosportot jóformán az utolsó pillanatban jelentették be, nem csoda, hogy viszonylag sűrűn érkeznek hozzá a látnivalók. Ma a megbízhatósági versenyek kapják a főszerepet.