Hírarchívum - 2014. május

A GTA-sorozat pedig 185 milliónál jár

Miközben a Warner Bros. ma azzal kérkedett, hogy a LEGO-játékokból több mint 100 millió példányt adtak el, a Take-Two bejelentette, hogy a GTA-sorozat 185 millió kiszállított kópiánál jár.

Frissítve: Új Hitman-bejelentés közeleg

Az IO Interactive közösségi menedzsere megígérte, hogy még ebben a hónapban leleplezik a legújabb Hitman-játékot. Bizony, a héten többet megtudhatunk majd a 47-es ügynök vadiúj ámokfutásáról.

Plants vs. Zombies: Garden Warfare - PS-re is?

Nagyon úgy fest, hogy az Electronic Arts nemsokára bejelenti a Plants vs. Zombies: Garden Warfare PlayStation-változatait, legalábbis eléggé árulkodó az a teaser kép, amit az imént fellőtt a Twitterre.

Fejlesztői naplón a World of Warships

Megérkezett a World of Warships első fejlesztői naplója, a készítők mesélnek egy kicsit a játékélményről, és a munkálatokat megelőző kutatásaikról is. A rajongók kezdjenek el hangolódni.

Frissítve: jön a Battlefield: Hardline

Egy kisebb szivárgás után az Electronic Arts hivatalosan is bejelentette, hogy jön a Battlefield: Hardline, az első részleteket viszont csak az E3-on fogja elárulni a kiadó. Igen, ez a "rendőrös" epizód.

100 milliónál jár a LEGO-sorozat

Mérföldkőhöz érkezett a LEGO-sorozat, az építőkockás videojátékokból mára több mint 100 millió példányt adtak el összesen. Mondani sem kell, a játéktörténelemben csak néhány széria tudta megugrani ezt a lécet.

Bezzeg a Sacred 3 hamarabb jön

Az elmúlt huszonnégy órában több játék késését is bejelentették, a Deep Silver viszont nem enged a divatnak, inkább azt tette közhírré, hogy előrébb hozta a Sacred 3 megjelenését.

Borderlands: The Pre-Sequel! - 15 perc gameplay

Újra hallatott magáról az áprilisban bemutatkozott Borderlands: The Pre-Sequel!, ezúttal egy 15 perces gameplay videót kaptunk az eddigi két Borderlands-epizód közé beékelődő játékról.

2015-re csúszik a Steam Controller?

A Valve egy blogbejegyzésében az olvasható, hogy a Steam Controller jelenleg is tesztelés alatt áll, és bár a kütyüt folyamatosan csiszolgatják, az valószínűleg idén már nem kerülhet boltokba.

EA Sports UFC - így bunyóznak a lányok

Nincs is szebb látvány annál, amikor derék oldalbordáink tépik egymást a ringben. Oké, némi iszappal még élvezetesebb lenne, ám a hivatalos UFC-lánykák is tudnak valamit. Nettó gameplay következik.