Hírarchívum - 2014. június

Megjelent a Transformers: Rise of the Dark Spark

Tegnap óta elérhető az Edge of Reality Transformers-játéka, amely a Michael Bay-filmek és a Cybertron-játékok közti űrt hivatott kitölteni. Befutott a Rise of the Dark Spark launch trailere.

CoD: Advanced Warfare - a jövő hadviseléséről

A Sledgehammer Games kiadta a Call of Duty: Advanced Warfare legújabb fejlesztői naplóját, melyben a jövő háborús technológiáiról és az exoskeleton öltözékről lesz szó. Semmi fikció, száz százalék tudomány.

Megvan a Metro Redux dátuma

Augusztusban térünk vissza a posztapokaliptikus Moszkvába a Deep Silver és a 4A Games jóvoltából. A felújított Metrókban a játékmenet is finomodott, mindkét kampányt végigtolhatjuk "spártai" vagy "túlélő' nehézségen.

Ilyen lenne a GTA V belső nézetből

Már nem kell sokat aludni, és jön a PC-s GTA V, ahol a modoknak sincs többé limit. Egy felhasználó addig is vette a fáradtságot, és írt egy scriptet egy átalakított Xboxra. Az eredmény: belső nézetes Michael, Trevor és Franklin.

Miért nincs Bad Company 3? A DICE válaszol

A Battlefield-sorozat készítői végre elárulták, miért nincs folytatása a Bad Company-szériának. A válasz igen egyszerű: nem tudják pontosan körülírni mi az, amit a játékosok annyira szerettek benne.

Hellraid: The Escape-ízelítő érkezett

A korábbi Dead Island-modból induló Hellraid iOS-készülékekre készülő spin-off változata, a Hellraid: The Escape idén július 10-én válik elérhetővé a nagyközönségnek. Ebből láthatunk most egy kommentárral gazdagított ízelítőt.

Veszélyben a montreali videojáték-ipar

Carlos Leitão pénzügyminiszter játékipart érintő 20 százalékos adójóváírás-megnyirbálása komoly bajba sodorhatja a montreali székhelyű stúdiókat, mely akár költözésekhez is vezethet - figyelmeztetett Martin Carrier.

A The Last Guardian veteránjai új stúdióban

A nagymúltú tagokkal büszkélkedő Friend & Foe újonnan alakult indie gárdája rögtön két új címmel indít. A Vane és a Dangerous Men két merőben eltérő játék lesz, de reméljük, a nagy nevek garanciát jelentenek a minőségre.

Ma végleg leáll az árverés a Diablo III-ban

A Diablo III-as aukciós ház felhasználóinak nem sok ideje maradt, hogy lecsapolják aranyukat és pénzüket, melyet korábbi tranzakcióikkal termeltek. A játékon belüli árverés mától végleg bezárja kapuit - emlékeztetett a Blizzard.

Divinity: Original Sin - traileren a játék funkciói

A Larian Studios egy új előzetest tett közzé a hónap végén megjelenő Divinity: Original Sinről. Ezúttal a szerepjáték főbb jellegzetességeiről lesz szó, amely az újoncok számára gyorstalpalónak is tökéletes.