Hírarchívum - 2014. június

Július elején jön az új Naruto-játék demója

A Bandai Namco szerint július 2-án érkezik a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution kipróbálható változata, ráadásul az online módba is belekóstolhatunk. Csekkold az új screenshotokat!

Frissítve: Komoly bajban van a Crytek

Lapértesülések szerint a német Crytek komoly bajban van, a CryEnigne-t nem fogadták jól a fejlesztők, a Ryse fejlesztése katasztrofális volt, és mindezek tetejébe a stúdió akár csődbe is mehet.

Areal - bemutatkozik a S.T.A.L.K.E.R. utódja

A S.T.A.L.K.E.R. és a Metro-sorozat egykori tagjaiból verbuvált West Games csapata marad a kaptafánál: a frissen bejelentett Areal az előbb említett posztapokaliptikus játékok szellemi utódjának tekinthető.

Érkezik a The Settlers: Kingdoms of Anteria

A Ubisoft szép csendben bejelentette a The Settlers-sorozat következő darabját, amely Kingdoms of Anteria alcímre hallgat és free-to-play lesz. A kiadó szerint új megközelítésbe kerül a frencsájz.

Nem fog csúszni a PC-s Assassin’s Creed: Unity

Az elmúlt években az Assassin's Creed-játékok PC-s verziói rendre később érkeztek, mint a konzolos verziók, ám a Ubisoft megígérte, hogy ezúttal megtörik majd ez a kínos hagyomány. Mindegyik változat ugyanazon a napon jön.

Blogajánló: Kezdődik a nyár hátralevő része

Lecsengett az E3 és átjátszottuk az év legrövidebb éjszakáját is. Dúl a nyár, az aszfalt felett nappal remegve táncol a forró levegő, zajlik a foci-VB és porzik a vese. Mi kockák pedig csak ülünk itt, és egymás írásait olvassuk.

Más lesz a Forza Horizon 2 Xbox 360-on

A Playground Games megerősítette, hogy más lesz a Forza Horizon 2 Xbox 360-as verziója az Xbox One-oshoz képest. Inkább érdemes két külön játékként tekinteni rájuk.

Teaser traileren a PES 2015

Teaser trailert kapott a Pro Evolution Soccer 2015, mely bár nem sokat mutat, de megtudhatjuk, mikor nézhetjük meg először mozgásban az új részt. A GameStop jóvoltából állítólagos megjelenési dátummal is szolgálhatunk.

Óriási javítást kap a Sniper Elite 3 Xbox One-on

Gigantikus javítást kell majd letölteniük a Sniper Elite 3 Xbox One-os verziójához a játékosoknak. Már a megjelenés napján 10 GB-os patch érkezik a játék dobozos verziójához.

Mobilokra érkezik a Civilization Revolution 2

Még 2008-ban jelent meg a Civilization Revolution konzolokra, rá egy évre pedig iPhone-on is tiszteletét tette a játék. A folytatás immár mobil-exkluzív címként érkezik iOS-re és Androidra.