Hírarchívum - 2014. június

2018-ra 100 milliárdos lesz a játékpiac

A DFC Intelligence legújabb elemzése biztató képet fest a játékipar jövőjéről, a cég szerint 2018-ra 100 milliárd dollárosra hízhat a játékszoftverek piaca. A mobiljátékok alaposan kiveszik a részüket a növekedésből.

Változtat a nevén a Tecmo Koei

Rövid, de fontos szolgálati közlemény érkezett: a Tecmo Koei is beveti a "Namco Bandai-manővert", és a japán kiadó is változtat majd a nevén, legalábbis az öreg kontinensen egészen biztosan.

Új kiadást kap a Saints Row IV is

Alacsonyan szállnak a bővített kiadások, a Batman: Arkham Origins új változata mellett ma bemutatkozott a Saints Row IV legújabb és egyben legteljesebb pakkja is: ez a National Treasure Edition.

Wolfenstein: The New Order - jöhet a folytatás?

Konkrétumok természetesen nincsenek még, bejelentés pedig végképp, de a fejlesztők bizakodóak: azt mondják, egy csomó ötletük van arra nézve, mit lehetne még megcsinálni a folytatásban.

Formatervező céget vett az Oculus

Felvásárolta az Oculus a Carbon Design Groupot, azt a céget, amelyik többek között az Xbox 360 kontrollerének a dizájnjáért is felelt. Az üzlet a nyáron zárulhat le, azt nem tudni, mekkora pénzmennyiség cserélt gazdát.

Búcsút inthetünk a Ryse 2-nek?

Dacára annak, hogy a Crytek szerint minden rendben van, a névtelenségbe burkolózó alkalmazottak szerint valóban komoly gondokkal küzd a stúdió. Több készülő projektet lelőttek, beleértve a Ryse folytatását is.

Így nézett ki a törölt Call of Duty

A Call of Duty: Advanced Warfare fejlesztője, a Sledgehammer Games korábban egy vietnami témájú, harmadik személyű nézőpontot használó Call of Duty-n dolgozott, amelyet idő előtt elkaszáltak. Most belenézhetünk!

Napi WTF: II. Erzsébet a Vastrón mellett

A Földön a XXI. században már kevés aktív monarchia működik, II. Erzsébet brit királynő pedig egyike a leghíresebb uralkodóknak a világon, aki - úgy tűnik - ugyancsak Trónok Harca-rajongó. Szerintetek mit forgathat a fejében?

Launch traileren a PC-s Garden Warfare

A héten véget ér a Plants vs. Zombies: Garden Warfare Xbox-exkluzivitása, így számítógépeken is tiszteletét teszi a PopCap többjátékos örömökre kihegyezett shootere. Ennek örömére csekkoljuk le a launch trailert!

Jön a Batman: Arkham Origins - Complete Edition?

A német Amazon webáruház idő előtt leleplezte a Batman: Arkham Origins - Complete Editiont, amely az alapjáték mellett az összes DLC-t tartalmazza. A csomag augusztus végén kerülhet a boltokba.