Hírarchívum - 2014. július

A Ryse producere is lelépett a Crytektől

Habár a Crytek még mindig nem erősített meg semmit a vele kapcsolatos pletykákról, egyre több munkatársáról derül ki, hogy elhagyták a süllyedő hajót. Most a Crysis 3 és a Ryse producere a soros.

BioShockot teasel a Take-Two?

A BioShock-sorozat kiadója, a 2K egy meglehetősen árulkodó képet lőtt fel a Twitterre. Egy hirdetésről van szó, amely játékbeli Rapture-ben található a Poseidon Plaza falán. Hamarosan bejelentésnek örülhetünk?

Fejlesztői naplón a Far Cry 4

Elstartolt a Far Cry 4 fejlesztésének kulisszatitkait ecsetelő videósorozat, az első részből megismerhetjük a nepáli kultúrát, amelyből inspirációt merítettek a Ubisoft Montreal illetékesei. És igen, a helyiek még állatot is áldoznak.

A Google megvette a Twitchet?

Több forrásból is úgy tudjuk, hogy a keresőóriás egymilliárd dollárért megvásárolta a népszerű livestreaming szolgáltatót, így a Twitch immáron a YouTube-birodalom részét képezi. A pontos részletek még nem ismertek.

Mindenki számára nyitva áll a Destiny bétája

A Destiny bétaverzióját immáron mindenki letöltheti a PSN-ről és az Xbox Live-ról, nem szükséges kódok után kutatni. Annyi megkötés van csupán, hogy PS Plusszal vagy Xbox Live Gold-előfizetéssel kell rendelkezned.

Sigourney Weaverék mesélnek az új Alien-játékról

Az 1979-es film szereplői anekdotáznak egy picit a következő videóban, és kifejtik a véleményüket a Creative Assembly játékáról is. Egyébként Sigourney Weaver és a többiek a szinkronmunkálatokból is kiveszik a részüket.

Halo: Nightfall - befutott az első trailer

Tegnap este a San Diego-i Comic-Conon mutatkozott be a Halo: Nightfall filmsorozat első előzetese, amely a Halo 4 és Halo 5 közti történetet köti össze. Főszereplőnk, Jameson Locke egy távoli kolónián kerül veszélybe csapatával.

Megkezdődött az Oculus Rift DK2 szállítása

A fejlesztők számára készített Oculus Rift második verziójának szállítása megkezdődött a vásárlók részére. Az első adag - mely tízezer egységet jelent - az ígéretek szerint még a hónap végéig megérkezik a megrendelőkhöz.

Batman: Arkham Knight - jön a Red Hood DLC

Az észak-amerikai GameStop előrendelői csomagjának tartalma megerősítette, hogy Harley Quinn játszható karaktere mellett a potenciális játéktulajdonosok a Red Hood nevű igazságosztóval is gazdagabbak lesznek.

3D Blu-ray-támogatást kap a PS4

A Microsoft Xbox One-hoz kapcsolódó bejelentése után most a Sony is újításba kezd: már jövő héten érkezik az új firmware-frissítés a PlayStation 4 konzolokhoz, mely lehetővé teszi a 3D Blu-ray lemezek lejátszását.