Hírarchívum - 2014. július

Végre megszólalt a Crytek

Mármint amúgy is szokott nyilatkozni, de mióta felröppentek az első pletykák a pénzügyi problémáiról, szokatlanul szótlan volt. A minap közleményben árulta el: voltak problémái, de sikerült megoldania azokat.

Frissítve: Valamit teasel a BioWare

Rejtélyes, de hangulatos teaser trailert adott ki a BioWare, egyes vélemények szerint a fejlesztőcsapat új címet mutathat be az augusztusi Gamescomon. Csekkoljátok, aztán mondjátok a tippeket!

Trailert kapott a Halo 2: Anniversary

Új előzetest kapott a Halo 2 felújított változata, a cinematic trailerben a játék feljavított átvezetői kapják a főszerepet. A 343 Industries a Blur Studiosra bízta a feladatot, a srácok remek munkát végeztek.

Sztoritraileren a Middle-earth: Shadow of Mordor

Új előzetest kapott a Monolith Productions által fejlesztett Middle-earth: Shadow of Mordor. A videó a The Bright Lord alcímet kapta, és a történetet ismerhetjük meg kicsit jobban.

Megérkezett a teljes Tekken 7 trailer

A Tekken hetedik részének bejelentésekor csak egy rövidített változatát láthattuk a bemutatkozó trailernek, azonban most a Comic-Con alkalmából megérkezett a teljes változat is.

Itt a Rob Zombie által dedikált AC: Unity rövidfilm

Megérkezett a korábban már beharangozott Assassin's Creed: Unity animációs rövidfilm, melynek készítésében a The Walking Dead egyik illusztrátora, Tony Moore és a híres zenész-filmrendező, Rob Zombie működött közre.

Húsz percig mozog az új Sherlock Holmes-játék

Eredetileg tavasszal jelent volna meg az új Sherlock Holmes-játék, mely a Crimes & Punishments alcímre hallgat. Utoljára valamikor az E3-on hallottunk a játékról, azonban most új videót láthatunk belőle.

A heti galériafrissítés

Az elmúlt napok a San Diego-i Comic-Contól voltak hangosak, ezáltal a sikervárományos videojátékok sem maradtak új képlopatok nélkül. A mostani adagban találhattok The Last of Ust, Farming Simulator 15-öt és Halót is.

Negyven perc The Crew gameplay

Negyvenperces videóban nézhetjük végig, ahogy a Ubisoft-féle The Crew zárt bétatesztjének egyik játékosa eljut Miamiból Los Angelesbe. A videó elején a térképet is megcsodálhatjuk.

HWSW: LEGO-kompatibilis távirányító

A LEGO szettben elérhető infravörös távirányító helyett készít modernebb, Bluetooth-alapú alternatívát egy hazai csapat. A SmartBrick segítségével internetre is köthetjük teremtményeinket - írja nagytestvérünk, a HWSW.