Hírarchívum - 2015. január

Borderlands 3 bejelentés jöhet a hétvégén?

A hétvégén zajlik a PAX South, amelyen a Gearbox több alkalommal is előadást tart. A csapat vezérigazgatója ezzel együtt arra célozgatott, hogy vasárnap még egy Borderlands 3 bejelentést is kaphatunk.

PS4-re is jön a Silence: The Whispered World 2

A Daedalic Entertaiment szívbemarkoló hangulatú point & click kalandjátékától már az őszi bejelentés kapcsán lehidaltunk. A fejlesztők már akkor multiplatform címként hivatkoztak rá, így a PS4-es verzió nem meglepetés.

Így tekerjük vissza az időt a Life is Strange-ben

A Dontnod Entertainment epizodikus kalandjátékában arra is lehetőségünk van, hogy megváltoztassuk az események alakulását az időt visszatekerve. Legalábbis a főhős ilyen hasznos képességet birtokol.

Mozog a The Witcher 3, hétfőn új infók jönnek

A sajtó képviselőinek már lehetősége nyílt kipróbálni a The Witcher 3: Wild Huntot, az első beszámolók a jövő héten hétfőn várhatóak. Ennek örömére gameplay jelenetekből összeállított videómontázst kaptunk a lengyelektől.

Igazi nyitott világban játszódik a Final Fantasy XV

Ha azt hitted, hogy csupán sarkítottak a Square Enix illetékesei, amikor korábban nyitott világú címként emlegették a Final Fantasy XV-öt, akkor tévedsz. A JRPG tényleg ilyen lesz, nem pedig zónákra osztott valami.

Itt a kedvezményre jogosító kód a Sonytól

Ahogy azt a Sony a hét elején megígérte, minden PlayStation Network-tag tíz százalék kedvezményre jogosult az online szolgáltatás karácsonyi kimaradása miatt. A kuponkódot január 26-ig válthatjuk be, egyetlen vásárlásra.

Új fejlesztő dolgozik a WRC 5-ön

Tavaly nem kaptunk új WRC-t, ám idén változik a helyzet. Érdekesség, hogy nem a korábbi részekért felelős olasz Milestone rakja össze a hivatalos licenccel felvértezett ralijátékot, hanem a francia Kylotonn Games.

Total War: Attila - egy teljes történelmi csata

Az új Total Warban is lehetőségünk lesz híres történelmi csatákat levezényelni, akár úgy, hogy a végén megváltoztatjuk a végkifejletet. A The Creative Assembly jóvoltából most egy teljes ütközetet nézhetünk végig.

Monstrum - a jövő héten érkezik a korai változat

Nyár óta nem hallottunk a Team Junkfish túlélőhorrorjáról, a Monstrumról. Az elhagyatott teherhajón játszódó vérfagyasztó alkotás január 29-én landol a Steamen - mármint az early access verzió. Csekkold az új trailert!

HWSW: Pénztárcabarát videokártya játékosoknak

Új, elsősorban játékosoknak szánt, felső-középkategóriás grafikus kártyát mutatott be az Nvidia, amelyet határozottan kedvező áron dob piacra. A GeForce GTX 960 már a bejelentés napjától kapható - írja a HWSW.