Hírarchívum - 2015. január

Bemutatkozik a Guild Wars 2 első expanziója

A PAX South keretében az ArenaNet bejelentette a Guild Wars 2 első fizetős bővítményét, a Heart of Thornsot. A karakterek számára lesz élet a 80. szint felett is, és új helyszínek, képességek és küldetések várnak ránk.

Bővített traileren a The Elder Scrolls Online

Talán az elmúlt hét egyik legfontosabb híre, hogy márciustól eltörlik a The Elder Scrolls Online havidíjas előfizetési modelljét. A bejelentés kapcsán már kaptunk egy filmes előzetest, ám most megérkezett a hosszabb verzió.

Felújítják a Fahrenheitet

Noha a Quantic Dream csak a jövő hétre szánta a bejelentést, a Fahrenheit: Indigo Prophecy Remasteredet az Amazon webáruház idő előtt megszellőztette. PC-n és mobilokon támad fel az interaktív dráma.

Képeken a Grim Fandango Remastered

Jövő héten érkezik a Grim Fandango Remastered, és most kifogástalan minőségű screenshotokon csodálhatjuk meg Tim Schafer klasszikus kalandjátékának felújított változatát. Hihetetlen, de az alkotás máig megállja a helyét.

Bejelentették a The Bard’s Tale 4-et

Brian Fargo csapata ismét egy klasszikus szerepjátékot támaszt fel. A hétvégén megrendezett PAX Southon az inXile Entertaiment bejelentette, hogy készül a The Bard’s Tale 4 és közösségi adományokból rakják össze.

Ride - itt az első gameplay trailer

Habár a Milestone motoros játéka március végén jelenik meg, az olasz fejlesztők csak most jelentkeztek az első gameplay előzetessel. A brigád első saját címe lesz a Ride, így érthető, hogy nem kapkodnak el semmit.

Ronin - körökre osztott lopakodós játék

Lopakodásra építő, körökre osztott akció-platformeren dolgozik egy Tomasz Waclawek nevű fejlesztő, méghozzá a Devolver Digital támogatásával. A játék idén jelenik meg, kizárólag PC-re.

Final Fantasy Type-0 - PSP vs. PS4

Egy PSP-PS4 összehasonlítás nyilvánvalóan nem okoz majd megdöbbentő meglepetéseket, azért viszont mindenképpen érdemes megnézni a Final Fantasy Type-0 HD új előzetesét, hogy lássuk, hova jutott a cím.

Call of Duty: AW - íme, a killcam operatőre!

Jövő héten válik letölthetővé a Call of Duty: Advanced Warfare első nagyobb DLC-je, amelyhez egy újabb, ezúttal élőszereplős előzetest kaptunk a minap: bemutatkozik a killcam operatőre!

3 millió példány kelt el a DayZ-ből

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Bohemia Interactive-nál készülő DayZ, az egyelőre még fejlesztés alatt álló és így csak a Steam Early Accessben kapható játékból több mint 3 millió példány kelt el eddig.