Hírarchívum - 2015. január

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kezdenek felpörögni az események a játékmegjelenések frontján is, a héten érkezik meg többek között a 2015-ös év első komolyabb AAA-címe. Persze annak is akad egy-két finomság, aki nem szereti a zombikat.

Friss látnivalókon pózol a The Witcher 3

Múlt héten jelentettük, néhány szerencsés már kipróbálhatta a The Witcher 3: Wild Huntot, az első beszámolók és friss információk pedig a mai napon fognak befutni. Az első szomjoltó képanyagok már be is futottak.

A Ubisoft letiltja a harmadik féltől vett játékokat

Ha esetleg hirtelen eltűnt a Uplay-fiókodból a Far Cry 4 kópiád, akkor a hiba nem a Te készülékedben van. A UbiSoft ugyanis minden előzetes bejelentés nélkül törölte a harmadik féltől vásárolt példányokat a rendszeréből.

Mozgásban a törölt Justice League játék

Pár évvel ezelőtt a Double Helix egy Green Lantern: A Justice League Game című játékon dolgozott, amiből végül semmi se lett. A most kiszivárgott másfél perces játékmenet bemutatóból azonban kiderül, nem véletlenül.

Februárban jön a felújított Homeworld

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Homeworld Remastered Collection, ami egyszerre tartalmazza majd a klasszikus két részt, s azok felújított változatát. A csomag február 25-től lesz megvásárolható.

Borderlands: The Pre-Sequel! - jön az új DLC

Ugyan elmaradt a hétvégére ígért nagy Borderlands 3-bejelentés, azért a sorozat kapcsán így se maradtunk információk nélkül. A Gearbox ugyanis bejelentette a Lady Hammerlock pakkot, s egy készülő kampány DLC-t is.

Killer Instinct - akcióban Omen

Január elején jelentettük, hogy a Microsoft és az Iron Galaxy a Killer Instinct második szezonjában egy bónusz karaktert is elérhetővé tesz. Herald of Gargos, vagyis Omen most már akció közben is megtekinthető.

Toxikk - megérkezett az early access változat

Ha egy igazán régivonalas aréna FPS-re vágysz, akkor a Toxikknál keresve sem találnál jobbat. Jó hír, hogy a korai változat már elérhető a Steamen. Itt nincsenek kasztok, fedezékrendszer vagy konfigurálható fegyverek.

Elstartolt a Night Cry Kickstarter-kampánya

A héten mutatkozott be a Clock Tower szellemi utódja, a Night Cry. A túlélőhorror PC-s verziójáért indított Kickstarter-kampány már éles, ráadásul egy hátborzongató élőszereplős kisfilmmel is megleptek a fejlesztők.

Driveclub - íme, a legújabb ingyenes járgány

Az Evolution Studios a jövő héten egy újabb ingyenes verdával örvendezteti meg a Driveclub tulajdonosait. Az Icona Vulcano brutális egy dög, végsebessége 349 km/óra és a Ferrari egykori elnöke, Claudio Lombardi tervezte.