Hírarchívum - 2015. január

Elérhető a Woolfe early access verziója

Miután a Woolfe: The Red Hood Diaries Kickstarter-kampánya sikerrel zárult, a GRIN Studios lassan révbe ér a Woolfe: The Red Hood Diaries fejlesztésével. A horrorisztikus platformjáték korai hozzáférésű verziója már elérhető.

Project CARS - Körözés az esős Monzán

A múlt heti fantasztikus trailer után ismét mozgásba lendül a Slightly Mad Studios közösségi finanszírozásból készülő versenyjátéka, a Project CARS. A friss felvétel az esős monzai pályát és a BMW Z4 GT3-at mutatja be.

Új játékon dolgozik a BioShock alkotója

Azok után, hogy 2013 februárjában váratlanul lehúzta a rolót az Irrational Games, Ken Levine, a BioShock-sorozat atyja meglehetősen háttérbe vonult. Idáig, tegnap ugyanis Twitterén jelezte, valami egészen új dologra készül.

Az idei E3-on mutatkozik be a Mass Effect 4?

Egy iparági bennfentes szerint az idei Los Angeles-i E3-on mutatja majd be a BioWare a Mass Effect legújabb, negyedik felvonását. A jól értesült informátor szerint a játék megjelenése pedig valamikor 2016-ban lesz esedékes.

Tölthető a Far Cry 4 - Hurk Deluxe Pack

Befutott a Far Cry 4 legújabb letölthető bővítménye, a Hurk Deluxe Pack. A csomag rengeteg új fegyvert és öt vadonatúj, izgalmakkal teli, pergős küldetést fog tartalmazni. Bentebb jó pár látnivalót is tudunk mutatni a DLC-ről.

CoD: Advanced Warfare - Elérhető a Havoc DLC

Tölthető a Call of Duty: Advanced Warfare legújabb bővítménye, a Havoc DLC, igaz, egyelőre csak Xbox 360-ra és Xbox One-ra. A bejelentés mellé érkezett néhány friss, ropogós látnivaló is. Kattints, ha kíváncsi vagy rájuk!

Borderlands: The Pre-Sequel! - Traileren az új DLC

A mai naptól tölthető a Borderlands: The Pre-Sequel! legújabb, karakterközpontú bővítménye, amiben Sir Hammerlock testvére, Lady Hammerlock kapja a főszerepet. A premier alkalmából befutott az utolsó trailer is.

Japánban fog játszódni az új Assassin's Creed?

Nagyon úgy tűnik, hogy a nemrég kiszivárgott, majd hivatalosan is megerősített Assassin's Creed: Victory után keletre látogat a sorozat, feltételezhetően Japánba. Így talán mégis igazak lehettek a korábbi pletykák?

Újabb Hellblade videónapló érkezett

Befutott a Ninja Theory új játékának, a PC-re és PlayStation 4-re is készülő Hellblade-nek a legújabb fejlesztői naplója. Ebben a prototípusok gyártásának folyamatából kapunk ízelítőt, némi korai játékmenettel fűszerezve.

Unreal Engine 4 - Túra egy párizsi lakásban

Nagyon régen hallhattunk az Epic következő generációs motorjáról, az Unreal Engine 4-ről. A technológiával készült legújabb techdemó most egy virtuális túrára invitál minket, amitől garantáltan leesik az állunk.