Hírarchívum - 2015. január

Saját filmeket gyárt az Oculus a Rifthez

Noha már olyan külsős filmesek is elkezdtek dolgozni az Oculus Rifttel, mint David Attenborough, természetesen a kütyü gyártója is készül saját VR-filmekkel. Az elsőt éppen a minap mutatták be.

Görögország új pénzügyminisztere és a Valve

Ritkán kapunk olyan hírt, amiben így kapcsolódik össze a politika és a játékvilág: mint kiderült, Görögország új pénzügyminisztere a Valve-nak is dolgozott, méghozzá közgazdasági tanácsadó volt a cégnél.

Mortal Kombat X - bemutatkozik Reptile is

Egyre közeledik a Mortal Kombat X megjelenése, nem csoda, hogy a fejlesztők is rákapcsoltak és folyamatosan adagolják nekünk a karakterbemutatókat. Most éppen Reptile bemutatkozó kisfilmjét nézhetjük meg.

Launch traileren a Grim Fandango Remastered

A számítógépeket ma, a PlayStation Networköt pedig holnap veszi be a Grim Fandango felújított változata. A megjelenés apropóján befutott a játék launch trailere is, csekkoljátok!

Befutott az új Fantastic Four első előzetese

Bizonytalan időközönként jelentkező Cooltúra rovatunknak ezúttal az új Fantastic Four a főszereplője, ami ma kapta meg az első előzetesét. A 20th Century Fox a nyáron küldi mozikba a filmet.

Microsoft: 6,6 millió Xbox az elmúlt negyedévben

A Microsoft közzétette a legfrissebb pénzügyi helyzetjelentését, amiből az is kiderült többek között, hogy 6,6 millió Xboxot szállított ki a boltoknak a karácsonyt is magába foglaló negyedévben.

Battlefield: Hardline - a jövő héten rajtol a béta?

A legfrissebb pletykák szerint jövő héten rajtol el a Battlefield: Hardline második bétatesztje, amiben újabb játékmódokat és pályákat ismerhetnek meg a játékosok. Minden platformról játszhatunk majd.

Brit toplista: utolérhetetlen a GTA V

Még mindig a Grand Theft Auto V vezeti a brit játékeladási toplistát, igaz, a múlt héten már kapott kihívót is, hiszen a Saints Row egy új generációs kiadással és egy kiegészítővel jelentkezett.

American Truck Simulator - egy óra játékmenet

Régóta készül már az American Truck Simulator az SCS Sofware műhelyében és úgy tűnik, februárban végre megjelenik a játék. Most a legfrissebb alpha verzióból érkezett egy közel egyórás játékmenet.

Húsz percen át mozog a Life is Strange

Egy hosszabb játékmenet videó jelent meg a Life is Strange-ből, mely a Remember Me alkotóinak új játéka. A videóban az első epizód első 20 percébe nyerhetünk betekintést.