Hírarchívum - 2015. október

Launch traileren a Need for Speed

Jövő hét kedden farol be a boltokba a Need for Speed, amely egyfajta reboot lesz. A szép emlékű Underground rajongói örülhetnek, hiszen éjszakai illegális futamok várnak ránk, B-filmekre jellemző élőszereplős átvezetőkkel.

A Paradox megvette a World of Darknesst

Akik már évek óta várnak a World of Darkness MMO-ra, most újra reménykedhetnek. A Paradox Interactive megvette a White Wolfhoz tartozó jogokat a CCP-től, azaz a jövőben ő csinálhat Vampire-játékokat.

Először mozog a NieR: Automata

A Square Enix a Paris Games Week keretében mutatta be a NieR: Automata első gameplay előzetesét, amely az idegen megszállókkal vívott harcra koncentrál. Főszereplőnk egy androidhölgy lesz, aki méretes kardot hord.

Miitomo - íme, a Nintendo első mobiljátéka

A korábbi tervekkel ellentétben mégsem jelenik meg idén a Nintendo első mobiljátéka, a Miitomo, amiről most hullott le a lepel. Az ígéretek szerint a játék "elősegíti a kommunikációt" az emberek között.

Frissítve: Outlast - bemutatkozik a folytatás

Tavaly októberben vált hivatalossá, hogy folytatást kap a két évvel ezelőtt bemutatott Outlast. Egy twitteres bejegyzés szerint az első részleteket valószínűleg a mai napon jelenti be a Red Barrels Games.

Már 29 millió PlayStation 4-et szállítottak le

Menetrendszerűen megérkezett a Sony pénzügyi jelentése is. A PS4 továbbra is tarol: csak az elmúlt negyedévben 4 millió egységet szállítottak le a boltoknak, így világszerte már 29 milliónál jár a masina.

Titanfall-játékok jönnek mobilokra

A Respawn Entertainment bejelentette, hogy partnerséget kötött a Nexonnal, így a jövőben több free-to-play Titanfall-játék is készülhet iOS-re és Androidra. Naná, hogy Vince Zampella mobilos cége csinálja őket.

Kiszivárgott videón a Black Ops 3 zombimódja

Közel fél órán át mozog a Call of Duty: Black Ops 3 zombimódja, a Shadows of Evil. Noha a videó minősége nem a legjobb, az már most biztosnak tűnik, hogy a kooperatív móka hangulatával nem lesz gond.

Need for Speed - változatos helyeken száguldozunk

Egy hét múlva boltokba kerül a Need for Speed-sorozat legújabb, ezúttal számozás nélküli epizódja. Az új rész a fiktív Ventura Bay városában játszódik, ahol hat különböző kerületben zajlanak majd az üldözések.

Még mindig hemzseg a hibáktól az Arkham Knight

Tegnap óta ismét megvásárolható a Steamen keresztül a Batman: Arkham Knight PC-s változata. A Rocksteady és a Warner Bros. azzal köszöni meg a rajongók türelmét, hogy négy ingyenes játékot és új bugokat ad ajándékba.