Hírarchívum - 2015. október

Captain America: Civil War - hamarosan itt a trailer

A Disney mindent bevet, hogy maximumra pörgesse a Star Wars: Az ébredő Erő körüli felhajtást, a legfrissebb hírek ugyanis arról szólnak, hogy előtte mutatják majd be a Captain America: Civil War első trailerét.

Halo 5: Guardians - nem lesz kampány-DLC

Amíg a Halo 5: Guardians multiplayer módja több mint egy tucat új helyszínnel és ingyenes pályaszerkesztővel is bővülni fog, addig a rövid, de nagyon intenzív kampány nem kap majd letölthető kiegészítést.

Hitman - irány a napos Sapienza

A decemberről márciusra átcsúsztatott, számozás nélküli új Hitman-játék legfrissebb előzetese nem az akcióra, a lopakodásra helyezi a hangsúlyt. A friss ízelítő a fiktív déli, napos kisvárost, Sapienzát mutatja be.

Shadow of the Beast - Aarbron, a mészáros

A párizsi Sony-konferenciáról maradt még egy trailer, amit nem mutattunk meg. Ez pedig a Shadow of the Beast friss kedvcsinálója, amiben a már látott jelenetek mellé újat is csempészett a Heavy Spectrum Entertainment Labs.

Gran Turismo Sport - nem a hetedik rész

Senki ne gondolja, hogy a tegnap leleplezett Gran Turismo Sport a sorozat teljes értékű hetedik része lesz. Viszont nem is egy újabb Prologue-ot kapunk, hiszen tartalomban annál sokkal többről van szó.

Rise of the Tomb Raider - a gerillataktika

Folytatódik a Rise of the Tomb Raider Women vs. Wild névre keresztelt videosorozata, mely Lara gerillataktikáját mutatja be - így a lány még túlerővel szemben is képes boldogulni.

Íme, a Games with Gold novemberi kínálata

Az év utolsó előtti hónapjában is négy ingyen játékot kapnak a Gold-előfizetessel rendelkező játékosok. A visszafele kompatibilitásnak köszönhetően már Xbox One-on is tolhatjuk az Xbox 360-as címeket.

Uncharted 4 - infók és képek a multiplayerről

Tegnap Párizsban bemutatkozott az Uncharted 4: A Thief’s End multija, ma azonban egy sor részletre is fény derült az anyag többjátékos szegmenséről. A multiban nyolc, teljesen új térkép kap majd helyet.

Tényleg februárban jön a Street Fighter V

Ugyan a poént tegnap már lelőtte az Eurogamer, a Capcom formálisan is bejelentette, hogy tényleg jövő februárban jelenik meg a Street Fighter V. Ráadásul lehullt a lepel Dhalsimről, az indai jógiról is.

Launch traileren a SW: The Old Republic DLC-je

Immáron mindenki számára elérhető a Star Wars: The Old Republic legújabb bővítménye, a Knights of the Fallen Empire. A kilenc fejezetre osztott sztorit végigjátszhatjuk jediként vagy sithként is.