Hírarchívum - 2015. október

5 millió példánynál jár a MGS 5: The Phantom Pain

A Konami végre hivatalos adatokkal szolgált a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain teljesítményéről. Kojima utolsó Metal Gear-játékából több mint 5 millió példányt szállítottak le a boltoknak szeptember elseje óta.

Aranylemezen a Rainbow Six: Siege

A Ubisoft most szólt, hogy befejeződtek a Rainbow Six: Siege munkálatai, így a taktikai shooter már biztosan megjelenik decemberben. A jó hír mellé egy új előzetest is kaptunk, amely az orosz speciális egységre koncentrál.

PlayStation VR-ra is átírják a Driveclubot

Az Evolution Software-t is érdekli a a virtuális valóság, így elkészítik a Driveclub PlayStation VR-ra írt változatát. A prototípus már készen van, 60fpssel fut, de a végleges verziót felskálázzák 120fpsre - persze ennek ára van.

The Technomancer - videón a játékmenet elemei

Vadonatúj előzetest kapott a Spiders legújabb, Marson játszódó sci-fi szerepjátéka, a The Technomancer. A friss videó a játékmenet főbb elemeit mutatja be, kezdve a harcrendszerrel és a képességfával.

Friss, akciódús traileren az Alienation

A Paris Games Weeken bemutatott Matterfall mellett a Housemarque egy másik, már jó ideje készülő játékon is dolgozik. Szerencsére arról sem feledkeztek meg, így új trailert kapott az Alienation.

Ratchet & Clank - Clank, a robot is akcióba lép

Nem ez az első alkalom, hogy mozgás közben leshetjük meg a 2002-ben megjelent Ratchet & Clank rebootját, de ez az első alkalom, hogy nem Ratchet, hanem pajtása, Clank kapja a főszerepet.

Just Cause 3 - videónaplón a történet

Ugyan a Just Cause-sorozatban sose a történet volt a meghatározó, a második rész nyúlfarknyi sztorija és repetitív küldetései azért nem váltották ki a rajongók tetszését. A harmadik részben ez is másként lesz.

Egyelőre parkolópályára került az Alien 5

Neill Blomkamp, az Alien 5 rendezője a Twitteren jelentette be, hogy egyelőre jegelve van a film forgatása. Állítólag a Ridley Scott rendezte Alien: Paradise Lost kavart be, így attól (is) függ, mi lesz a sorsa az ötödik résznek.

SW: Battlefront - 13 millió példánnyal számol az EA

Az EA egy tegnapi, befektetőknek tartott konferencián jelentette be, hogy módosították a Star Wars: Battlefront várható eladásairól szóló előrejelzésüket, így most már közel 13 millió eladott darabbal számolnak.

Mirror's Edge: Catalyst - három hónappal később

Sara Jansson, a Mirror's Edge: Catalyst producere a játék hivatalos oldalán jelentette be, hogy a tervezett februári megjelenést sajnos nem tudják tartani, így három hónappal később, május végén debütál a reboot.