Hírarchívum - 2015. október

Battlezone - új előzetesen a remake

A Rebellion visszahozza a 35 éves Atari-klasszikust, a Battlezone-t. Az új rész PlayStation VR-támogatást is kapni fog, így a Sony párizsi konferenciájáról érkezett egy friss trailer róla.

Until Dawn - bemutatkozott a VR-kiegészítő

Mégis igaznak bizonyultak a korábbi pletykák, a Sony ugyanis percekkel ezelőtt hivatalosan is megerősítette, hogy Until Dawn: Rush of Blood címmel érkezik a PlayStation VR-exkluzív expanzió a Supermassive játékához.

RIGS: Mechanized Combat League trailer

Terítékre kerültek a VR-központú játékok, élen a Guerilla Cambridge még nyáron bejelentett, robotokkal a főszerepben készülő, arénaharcokra kihegyezett játékával, a RIGS: Mechanized Combat League-gel.

Dreams - mozgásban a Media Molecule új játéka

A tavalyi E3-on mutatkozott be a Media Molecule legújabb játéka, a Dreams, amiről azóta lényegében semmit nem lehetett hallani. Ma a srácok végre tartottak belőle egy rövid bemutatót, amit a hajtás után meg is leshettek.

Gravity Rush 2 trailerduó

Az idei Tokyo Game Shown mutatkozott be a PlayStation Vita egyik legjobb címének, a Gravity Rushnak a második része, ami ezúttal két tartalmas videóval jelentkezett Párizsból.

Uncharted 4: A Thief's End - ilyen lesz a multi

Ahogy az várható volt, az Uncharted 4: A Thief's End se maradt távol a ma esti showtól. A legújabb bemutató ezúttal az eddig rejtegetett multiplayer módot mutatja be. A bétateszt egyébként decemberben rajtol majd el.

Ratchet & Clank - Lombax és Ratchet egymásra lel

Ha PlayStation-konferencia, akkor természetesen nem maradhatunk Ratchet & Clank nélkül. Legutóbb a készülő mozifilm, most pedig a fejlesztés alatt álló, számozás nélküli régi-új rész kapott friss előzetest.

Horizon: Zero Dawn - nyolcpercnyi játékmenet

A show egyik legjobban várt játéka, az idei E3-on bemutatott Horizon: Zero Dawn is megmutatta magát, mégpedig egy nagyon tartalmas játékmenet-bemutatóval. Mi most egy nyolcperces változatot tudunk megmutatni nektek.

Frissítve: Motorokkal erősít a Driveclub?

Nagyon úgy néz ki - és ez lehet a ma esti Sony-konferencia egyik bejelentése - , hogy hamarosan motorokkal is száguldozhatunk majd a Driveclubban. A játék/kiegészítő címe a PEGI weboldalán tűnt fel.

Matterfall - új játék a Housemarque-tól

Az új címek bejelentésének sorát a Matterfall nevű játék nyitotta, ami első ránézésre valamilyen akciódús shooter lesz. Ismerve a Housemarque-ot, valószínűleg valamilyen arcade anyagról van szó.