Hírarchívum - 2015. október

Megérkeztek a Nintendo számai is

A Nintendo is helyzetjelentett, ez alapján a cég pénzügyi évének első fele viszonylag eseménymentesen alakult. A Wii U-ból hat hónap alatt több mint 1 millió darab fogyott, a kiotóiak szerint tartható az idei évre kitűzött 3,4 milliós cél.

Sikerült alaposan felhúzni a Quake Live-rajongókat

A Bethesda váratlanul olyat húzott Quake Live-fronton, amivel alaposan felhúzta a játék rajongóit: nem csak, hogy elengedte a free-to-play modellt, de az eddigi statisztikákat is resetelte.

Gyűjteményes kiadást kapott az Alien: Isolation

Egy évvel az alapjáték megjelenése után befutott az Alien: Isolation gyűjteményes kiadása. A csomagban az összes eddig megjelent DLC helyet kapott, és (konzolokon) egész kellemes áron lehet hozzájutni.

Boundless - keresztplatformos homokozó

Habár a Boundless tegnap esti bemutatkozó trailere kicsit sótlannak tűnik, az első részletek alapján egy nagyon ambiciózus projekt készül PS4-re és PC-re a Wonderstruck csapatánál.

Avicii videojátékot készít

A Sony tegnap esti konferenciáján mutatkozott be Avicii első videojátéka. Az úriember munkásságát kedvelők imádni fogják, de a Vector amúgy sem kockáztat sokat: egy jól bevált koncepcióval próbálkozik.

A Bloodborne-kiegészítő is kapott egy új trailert

Alig egy hónap múlva válik megvásárolhatóvá a Bloodborne első és egyben utolsó nagyobb kiegészítője, a The Old Hunters. A tegnap esti Sony-konferencián ez a cím is megkapta a maga kedvcsinálóját.

Gameplay bemutatón a Wild

Michel Ancel legújabb játéka, a Wild is hallatott magáról a tegnap esti Sony-konferencián, a franciák egy pár perc hosszú gameplay bemutatóval készültek az estére. Sámánunk küldetésre indul, egy társát kell megmentenie.

Detroit - a Heavy Rain alkotóinak legújabb játéka

Emlékeztek még a Quantic Dream 2012-ben bemutatott Kara techdemójára? A Heavy Rain alkotói nem feledkeztek meg róla, és tovább gondolták Kara megszületését, akiről most megtudjuk, mi történt vele a gyárat elhagyva.

Gran Turismo Sport bejelentés

Hivatalosan is bemutatkozott a Gran Turismo-sorozat következő iterációja, a Gran Turismo Sport. Az új rész valamikor jövőre fog megjelenni, és nem meglepő módon a VR-támogatásra is rá fog gyúrni.

Robinson: The Journey - dinós VR-vadászat

Még az idei E3-on jelentette be a Crytek, hogy a CryEngine legújabb iterációjára építve gőzerővel rágyúrnak a VR-őrületre. Ennek eredménye lesz majd a Robinson: The Journey, amiről végre érkezett egy trailer.