Hírarchívum - 2015. november

Star Wars: Az ébredő Erő - a legjobb tévéreklám

Megkapta a tizedik tévéreklámját is az új Star Wars-film, és talán ez sikerült a legjobban. Egész hosszú, bitang hangulatos, és természetesen mutat egy-két új snittet is. Nézzétek!

Akciózik a Steam és az Origin is

A GOG mellett a Steam és az Origin is akciókkal készül a hétvégi vásárlási lázra, akár 75-85 százalékos kedvezménnyel is vásárolhattok a két üzletben. A kínálatban több idei sikercím is szerepel.

Készül a Retro City Rampage folytatása

Folytatást kap a Retro City Rampage. Habár az új rész már 16-bites látványvilággal hecceli a gamereket, úgy tűnik, minden másban ragaszkodik az elődje jellegzetességeihez.

Escape from Tarkov - realisztikus orosz MMO készül

Az orosz Battlestate Games kemény fába vágta a fejszéjét: egy történet-vezérelt MMO-t készít, amely egyfajta FPS/TPS/RPG hibrid lesz a teljes realisztikusságot szem előtt tartva. Mozgásban tényleg döbbenetesen fest.

PC-re nincs Halo, de a rajongók majd megoldják

Ha abban reménykedtél, hogy a Microsoft egy nap elhozza számítógépekre is az aktuális Halót, akkor itt egy fan projekt, amire érdemes lesz figyelned. Ha minden igaz, a jövő év végén már játszható lesz.

Doom - még egy alfateszt a jövő héten

December 3-án indul a Doom második zárt multiplayer alfatesztje, ám most sem garantált a részvétel azok számára, akik beruháztak a Wolfenstein: The New Orderbe, vagy előrendelték az id Software FPS-ét.

System Shock Remake - az első képek

Két hete számoltunk be róla, hogy a Night Dive Studios az eredeti fejlesztőkkel közreműködve remake-eli az első System Shockot. Ma megérkeztek az első screenshotok a játékról, amely hű marad az eredeti art designhoz.

Itt a Minecraft: Story Mode harmadik epizódja

Tegnap óta érhető el a Telltale-féle Minecraft-kalandjáték harmadik felvonása, egy hátborzongató csavarral a történetben. A kockavilág megmentése továbbra is a mi nemes feladatunk lesz.

Dying Light - drágább lesz a kiegészítő

A Techland szokatlan lépésre szánta rá magát. A közelgő The Following DLC az eredeti tervekkel ellentétben magasabb áron kerül forgalomba, és a szezonbérletért is többet kell fizetnünk.

Total War: Warhammer - videón az orkok kampánya

A Creative Assembly ezúttal a Total War: Warhammer kampányába enged betekintést: most az orkok sztorijával ismerkedhettek meg három percben. A zöldbőrű harcosokat Grimgor Ironhide vezeti csatába.