Hírarchívum - 2015. november

PlayStation Plus - itt ezeket kapod decemberre

A Sony bejelentette, hogy milyen ajándékokat kapnak a PlayStation Plus-előfizetők decemberre. A felhozatalban akadnak jobb és rosszabb címek is, de aki az ünnepek kapcsán valamilyen ütős PS4-játékra számított, csalódni fog.

TGA 2015: Tíz világpremierre számíthatunk

Bejelentésekben sűrű lesz a jövő hét, péntek reggel a The Game Awards, hétvégén pedig a PlayStation Experience bemutatóinak örülhetünk majd. Ezúttal Geoff Keighley teaselte picit a saját eseményét.

PlayStation 4 - megvan a 30 millió

Újabb mérföldkőhöz érkezett a PlayStation 4, a Sony újgenerációs konzoljából mára több mint 30 millió darab talált gazdára. A gép ezzel házon belül is csúcstartónak számít.

The Division - újabb nyúlfarknyi teaser érkezett

A The Division legújabb, nagyon rövid teaser trailere ezúttal a karakterek személyreszabását és annak folyamatát mutatja be. A játék egyébként kipróbálható lesz a PlayIT-en.

Ajándék játék jár a GameStar-előfizetés mellé

Közeledik az év vége, a GameStar pedig jó szokásához híven előfizetési akcióval várja az ünnepeket: az újságjaid mellé most egy PC-s játékot vagy perifériát is választhatsz ajándékba.

The Witcher 3 - kemény év van mögötte

Nagyon kemény és hajtós évet tudhat maga mögött a CD Projekt RED és vele együtt a The Witcher 3. Ennek alkalmából készült el a játék legújabb, hangulatos előzetese.

A Take-Two nem hagyja parlagon a BioShockot

Attól függetlenül, hogy tavaly bezárt a BioShock-sorozatot jegyző Irrational Games, a Take-Two még mindig hisz a szériában, így biztosan lesz folytatása. Ezt a kiadó vezérigazgatója erősítette meg.

Paragon - Dekker is színre lépett

Menetrendszerűen érkezett meg az Epic titokzatos játékának, a Paragonnak a legújabb karakterbemutatója. A negyedik szereplőt Dekkernek hívják, és egy hölgyet tisztelhetünk a személyében.

Decemberben jön a dobozos DiRT Rally?

A német Amazon szerint a DiRT Rally végre megkapja végleges változatát és átlépi az Early Access határait, így decemberben már dobozos formában is beszerezhető lesz.

République - mozgásban a PS4-es verzió

Kalandos út áll a Camouflaj még 2013-ban bemutatkozott játéka, a République mögött. Ennek a hosszú útnak tehetünk most pontot a végére, méghozzá jövőre, PlayStation 4-en.