Hírarchívum - 2015. november

Destiny - ajánld a barátodnak is!

Elindult a Destiny Refer-a-Friend programja, így ha egy barátodat is meghívod magad mellé, és együtt kalandoztok a Bungie játékában, exkluzív jutalmak ütik a markotokat. Még egy érv a kooperáció mellett.

Januárig ingyenes a magyar 6Quest

De mi is az a 6Quest? Egy magyar startup webes felületen játszható "lapozgatós könyveinek" gyűjteménye. A csapat a Kickstarterre tör, és így az összes magyar interaktív kalandjátékukat ingyenessé tették januárig.

Garden Warfare - már 8 millió játékos

A PopCap érdekes infógrafikát tett közzé a Plants vs. Zombies: Garden Warfare teljesítményéről. A shooter a tavaly februári startja óta nyolcmillió játékost vonultatott fel az összes platformon. És ez még nem minden!

Rainbow Six - mit ad az NVIDIA GameWorks ?

Új előzetest kapott a héten mindenki számára elérhető, megjelenés előtti publikus bétával kedveskedő Rainbow Six: Siege. A friss trailer a játék PC-s változatát mutatja be, mégpedig az NVIDIA GameWorks-funkciókat.

Unravel - 9 percnyi fonalkaland

Az IGN jóvoltából ismét akció közben láthatjuk Yarnyt, az aranyos fonalfigurát, aki a maga után húzott fonala segítségével old majd meg mindenféle logikai, fizikára is épülő fejtörőt. A legújabb videó 9 percnyi látnivalót kínál.

Pofás lesz a Street Fighter V speciális kiadása

Formálisan is bemutatkozott az európai rajongóknak készült Street Fighter V - Day One Steelbook Edition, ami ugyan komolyabb extrát nem tartalmaz, cserébe viszont gyönyörűen néz ki a fémdoboz belseje.

Just Cause 3 - videónaplón a játék motorja

Ahogy jósoltuk, közeledve a Just Cause 3 decemberi megjelenéséhez csak sűrűsödni fognak az Avalanche Studios játékának látnivalói. A múlt héten bemutatott két ütős trailer után most egy videónaplót kaptunk.

ELEX - mesés képeken a helyszínek

A nyár végén mutatkozott be a Piranha Bytes legújabb sci-fi szerepjátéka, az ELEX, amiről egészen idáig nem láthattunk semmilyen képes anyagot vagy videót. Ma viszont befutottak a játék helyszíneit ábrázoló első fotók.

2017 végére 70 millió VR-sisak lel gazdára

A piaci előrejelzésekkel foglalkozó SuperData legfrissebb felmérése szerint két éven belül nagyjából 70 millió eladott VR-szettel számolhatnak a gyártók, köszönhetően a már most olcsón megvásárolható Samsung Gear VR-nak.

Halo 5 - új fegyverek is jönnek a The Forge mellé

Múlt héten megérkezett a Halo 5 első ingyenes DLC-je, a Big Team Battle, amit decemberben egy újabb tartalmi bővítés követ. Erről most kiderült, nem csak a korábban beharangozott pályaszerkesztőt fogja tartalmazni.