Hírarchívum - 2015. november

Itt az Amerika Kapitány: Polgárháború első trailere

Tévesek voltak a korábbi pletykák, miszerint a Star Wars: Az ébredő Erő előtt vetítik majd le az Amerika Kapitány: Polgárháború első előzetesét - az ugyanis már most befutott. Nézzétek!

Just Cause 3 - az első óra

Pörögnek az események a Just Cause 3 körül, a készítők közzétették a játék első órájának gameplay felvételét. Ha nem félsz a spoilerektől, és egy kis időd is van, nézz bele mindenképpen!

Star Wars: Battlefront - új 40 fős játékmód jön

December elején érkezik a Star Wars: Battlefront első DLC-je, amely egy új játékmódot is magával hoz majd. A 40 fős mókában az lesz a lázadók feladata, hogy sarokba szorítsák a birodalmiakat, és megsemmisítsék a bázisukat.

Games with Gold - íme, a decemberi kínálat

A Microsoft közzétette, hogy milyen ajándék játékok járnak az Xbox Live előfizetőinek decemberben. Az ünnepek apropóján egy extra cím is jön, így összesen öt alkotás lehet a tiétek a következő hetekben.

The Witcher 3 - most fél áron a GOG-on

Ha még nincs meg a The Witcher 3: Wild Hunt, de keresel valami ütős címet az év végére, ennél jobb akciót nem is találhatnál: a GOG-on most fél áron csaphatsz le 2015 egyik legjobb játékára.

Lelőtték a Fantastic Four folyatását?

Habár a 20th Century Fox szeretett volna folytatást készíteni a Fantastic Fourhoz, a jelek szerint ejtették a projektet. Ez persze nem annyira meglepő, hiszen az adaptáció az idei év egyik legrosszabb filmje lett.

Már készül a The King of Fighters XIV

Tényleg lesz The King of Fighters XIV, ráadásul csak PlayStation 4-re. A népszerű bunyós játék első játszható demója kipróbálható lesz a decemberi PlayStation Experience-en is, ahol a teljes lepellerántásra is sor kerül.

Stories: The Path of Destinies - itt az új trailer

Augusztusban mutatkozott be a Tiny Brainst is fejlesztő Spearhed Games legújabb akció-RPG-je, akkor még The Hidden Path alcímmel. A projekt szépen halad előre, a névváltás híre mellett új látnivalókat is kaptunk a játékról.

Így játszhatsz a PC-den a PlayStation 4-gyel

Szerdán jön a nemhivatalos Remote Play alkalmazás PC-re, amellyel a számítógépeken is játszhatunk PS4-es játékokkal. Az app a PS Vita Remote Play funkciójához hasonlóan küldi a gépünkre a konzol képét.

Íme, a Just Cause 3 gépigénye

Miután egy dobozfotó már elárulta a Just Cause 3 gépigényét, a fejlesztők úgy döntöttek, hogy hivatalosan is elárulják a minimum és az ajánlott rendszerkövetelményeket. Nem kell megijedni, egy közepes konfig elég hozzá.