Hírarchívum - 2015. november

Így fest egy The Witness-csendélet

Több mint hatévnyi fejlesztést követően jövő év januárjában végre bemutatkozik a Braid alkotójának legújabb, leginkább a Myst örökségét felidéző játéka, a The Witness. Ismét kaptunk egy nyúlfarknyi ízelítőt belőle.

Brit toplista: rekordot döntött a SW: Battlefront

Két helyet is visszaesett a Fallout 4, még a Black Ops III-nak is sikerült visszaelőznie a múlt héten. A Star Wars: Battlefront vitte az aranyérmet, a briteknél ez volt minden idők legjobb Star Wars-nyitánya is.

Új Riddick-film és -tévésorozat készül

Vin Diesel két új Riddick-projektet jelentett be, az egyik a mozifilmek folytatása lesz, a másik pedig egy TV-sorozat, amely a zsoldosok és a fejvadászok mindennapjait mutatja be. Friss játékadaptációról még nincs hír.

Yoshinori Ono öt évre tervez a Street Fighter V-tel

Noha a Capcom bunyós játéka csak jövő év elején jelenik meg, a sorozat atyja, Yoshinori Ono már arról beszél, hogy mennyi ideig érkeznek új tartalmak a Street Fighter V-höz. Úgy tűnik, 2021-ig számíthatunk új karakterekre.

Ilyen lesz A katedrális játékadaptációja

Pont egy éve írtunk róla, hogy a Daedalic Entertainment szerezte meg Ken Follett regényének jogait, és videojátékot készít a The Pillars of the Earth alapján. Ma befutottak első alfa képsorok a kézzel rajzolt hátterekkel operáló kalandjátékból.

XCOM 2 - képeken a buja környezet

A Firaxis tudatosítja bennünk, hogy az XCOM 2-ben nem csupán városi környezetben lőhetjük halomra az idegeneket, hanem a posztapokaliptikus vadonban is. A legújabb screenshotokon ti is megcsodálhatjátok mindezt.

SW: Battlefront - PS4-en játszanak a legtöbben

Több ember játszik a Star Wars: Battlefront PlayStation 4-es változatával, mint PC-n és Xbox One-on együttvéve. A masszív eltérésekről tanúskodó számokat egy szervermonitorozó oldal tette közzé a szombati adatok alapján.

December közepén jön a Squad

Az Offworld Industries megerősítette, hogy a 100 játékosra kihegyezett taktikai FPS korai hozzáférésű változata december közepén érkezik. Ebben a verzióban öt hatalmas térkép, négy frakció és szintén négy játékmód kap helyet.

Mass Effect: Andromeda szivárgás

Egy Reddit-felhasználónak köszönhetően megtudhattunk pár érdekes részletet az új Mass Effectről, az Andromedáról. A szivárogtató főleg a játékmenettel kapcsolatban közölt információkat, így nincs spoilerveszély.

Ennyi hely kell majd a Just Cause 3-nak PS4-en

Pár bolt a Közel-Keleten jóval a megjelenés előtt elkezdte árusítani a Just Cause 3-at, így kiszivárgott némi információ a játékkal kapcsolatban. Megtudtuk például, hogy mennyi helyre lesz majd szüksége a játéknak PS4-en.