Hírarchívum - 2015. november

Még mindig készül a felújított GoW PC-s változata

Az Xbox One-os kiadás augusztusi megjelenése óta nem sokat hallottunk a Gears of War: Ultimate Editionről, pedig még a PC-is változat is fejlesztés alatt áll. Most a fejlesztők törték meg a csendet.

Dark Souls III - ez lehet az utolsó?

Hidetaki Miyazaki, a Dark Souls és Bloodborne játékok megálmodója egy interjúban beszélt arról, hogy a csapat nem szeretne már több Souls-játékot készíteni, és nagy eséllyel a harmadik rész lesz az utolsó.

A jövő héten jön a PS4-es Primal Carnage

A Primal Carnage: Extinction premierje nem ment simán PlayStation 4-en. A multis cím Amerikában már október végén megjelent, ám a Circle 5 Studios még egy hónapot ráhúzott az európai változatra.

Íme, a Blade & Soul dátuma

Az NCSoft bejelentette a Blade & Soul nyugati verziójának dátumát. Korea egyik legsikeresebb MMORPG-je a jövő év elején startol el Európában free-to-play formában, de vásárolhatunk Founder's Packet is hozzá.

Free-to-play verziót kap a PES 2016?

Minden jel szerint a Konami arra döntésre jutott, hogy egy ingyenes változatot is kiad a Pro Evolution Soccer 2016-ból. Legalábbis az ausztrál korhatár-besorolást végző hivatal honlapja szerint.

Gravity Rush: Remastered - egy héttel korábban

Noha az eredetileg PS Vitán napvilágot látott Gravity Rush PS4-es átiratát 2016. február 9-re ígérte a Sony, egy új tweet tanúsága szerint egy héttel korábban csaphatunk le rá. Lesz belőle dobozos változat is.

Ingyen játszható a Madden NFL 16 is

Az xboxos NBA 2K16 mellett a Madden NFL 16 is kipróbálható a hétvégén - igaz, ez utóbbi PlayStation 4-en is. A kosárlabda rajongói mellett az amerikai foci szerelmesei is dőzsölhetnek ebben a két napban.

Paragon - bemutatkozik a harmadik karakter

Újabb hét, újabb karakterbemutató videó látott napvilágot a Paragonról. Két izomagy után nagyon örülünk annak, hogy ezúttal egy vagány leányzó, Sparrow idomait csodálhatjuk meg az Epic Games új játékából.

Csak januárban jön a Bombshell

Nem véletlen, hogy mostanában szinte semmit nem hallottunk a 3D Realms felülnézetes akciójátékáról. A fejlesztők megerősítették, hogy idén már biztosan nem jelenik meg a Bombshell.

Batman: Arkham Knight - nem lesz SLI-támogatás

A Warner Bros. bejelentette, hogy lemondott az SLI-, illetve a Crossfire-rendszerek támogatásáról a Batman: Arkham Knight esetében, a funkciót a későbbiekben sem építi majd bele a játékba.