Hírarchívum - 2015. december

Így néz most ki a HTC Vive

Ha minden jól megy, tavasszal boltokba kerülhet a HTC Vive, ami azt is jelenti, hogy a közeljövőben sokkal többet fogják mutogatni a VR-szemüveget. Ahogy az lenni szokott, az eszköz külsőre is megváltozott közben, így néz most ki.

Új Metal Gearhez toboroz a Konami

Hiába távozott a cégtől Hideo Kojima, úgy tűnik, a Konami továbbra is számol a Metal Gear-sorozattal. Ezt támasztja alá egy álláshirdetés is, amely szerint a cég munkatársakat keres egy új Metal Gear-játékhoz.

Blogajánló: Spoileres vers az új Star Warsról

Laptos nevű olvasónk nem csak úgy írt egy verset a tegnap mozikba került Star Warsról, mint kiderült, neki egyáltalán nem tetszett Az ébredő Erő, és ezt foglalta most össze. Vigyázat, az írás spoileres!

Nyáron jön a Final Fantasy XV?

Oké, ezt így nem jelentette még be a Square Enix, csak azt kérdezte meg a rajongóktól, hogy megvennék-e a játékot, ha az egy időben érkezne a Persona 5-tel. A Persona 5 pedig nyáron jön.

Firewatch - folytatódik a kaland

Kaptunk még egy gameplay videót a Firewatchhoz, és szerencsénkre ez sem lett rövid, tizenhét percen keresztül nézegethetjük a Campo Santo ígéretes kalandjátékát.

Nem tartogat már több titkot a Dark Souls

Nem sok olyan játékkal találkozhatunk manapság, amiről a fejlesztője négy év után tudja kijelenteni - ha ki meri jelenteni egyáltalán -, hogy mindent felfedeztek benne a játékosok.

Újra mozog a Kingdom Hearts III

A Japánban tartott Jump Festa esemény apropóján új Kingdom Hearts-előzetest kaptunk, amely egyszerre szolgál kedvcsinálóként a Kingdom Hearts 2.8 Final Chapter Prologue és a Kingdom Hearts III számára.

Három új Conan-játék készül a Funcomnál

Visszatér Conan, a barbár - legalábbis három videojátékban biztosan. A Funcom bejelentette, hogy megszerezte a Conanhez tartozó jogokat, és az első üdvöskét már januárban le is leplezi.

Bezárt a TESO ügyfélszolgálati központja

A The Elder Scrolls Online írországi ügyfélszolgálati központja nemrégiben lehúzta a rolót, 300 dolgozónak mondtak fel így karácsony előtt. Vajon tényleg ennyire zsugorodik az MMO játékosbázisa?

Rainbow Six: Siege - hívd meg a barátaidat is!

A Ubisoft bejelentette, hogy a Rainbow Six: Siege PC-s változatainak tulajdonosai négy barátjukat meghívhatják játszani ezen a hétvégén. A meglévő játékosok XP-boostot kapnak a gáláns gesztusért.