Hírarchívum - 2015. december

Demót kapott a Rise of the Tomb Raider

Manapság egyre ritkább, hogy a fejlesztők demót készítsenek a játékukhoz, de szerencsére erre is akad példa: most épp a Rise of the Tomb Raider kapott egy kipróbálható változatot.

Arkham Knight - holnap jön az utolsó DLC

Holnaptól lesz tölthető a Batman: Arkham Knight legutolsó DLC-je, ami a Nolan-féle, 2008-as Batman-kosztüm és a Batman: Arkham Asylumban is látott Batmobile mellett négy új főgonoszt is tartalmazni fog.

Gameplay videók a The Division alfájából

Ha még nem próbáltad a The Divisiont, és nagyon nem bírod kivárni a bétatesztet, jó hírünk van: valaki kiszivárogtatott egy adag gameplay-felvételt a játék alfájából. Nézd meg gyorsan, amíg lehet!

Ropogós traileren a Star Ocean 5

Még egy kedvcsinálónk van a japán Jump Festa rendezvényről: alanyunk a Star Ocean: Integrity and Faithlessness, amely a második és a harmadik rész története között játszódik majd. Már a videó alatt hallható talpalávaló se semmi.

Mi a helyzet a Routine-nal?

Már jó ideje nem hallottunk az elhagyatott holdbázison játszódó túlélőhorrorról, a Routine-ról. A fejlesztők legutóbbi helyzetjelentése szerint a munkálatok a vártnál több időt vesznek igénybe, de már látják a fényt az alagút végén.

Négy USB-port kell az Oculus Riftnek

Egy kicsit módosult az Oculus Rift ajánlott rendszerkövetelménye, most már tudjuk, hogy négy USB-port szükséges a VR-szemüveg működéséhez. Pontosabban három USB 3.0-s és egy USB 2.0-s csatlakozó.

Cuki kedvcsináló a World of Final Fantasyhez

A JRPG-k szerelmesei örülhetnek, elvégre a hétvégén rendezték meg Japánban a Jump Festa nevű eseményt, ahonnan nem hiányozhatott a mókás karakterekkel operáló World of Final Fantasy sem.

Dátumot kapott az American Truck Simulator

Hamarosan Észak-Amerika végtelen országútjain is szállítmányozhatunk a díszes csőrű kamionjainkkal, hiszen a SCSSoftware hivatalosan is leleplezte az American Truck Simulator megjelenési dátumát.

Filmes traileren az Overwatch

Ugyan a zárt bétateszt mostanában pihenőt tart, a Blizzard még véletlenül sem szeretné azt, hogy elfeledkezzünk az Overwatchról. Most egy filmes teaser érkezett, főszerepben a shooter hőseivel.

iOS-re is megjelent a GTA: Liberty City Stories

Úgy néz ki, hogy a Rockstar a GTA Stories-sorozatát is átköltözteti mobilokra, első lépésként a Liberty City Stories vált elérhetővé iOS-en. Az androidosoknak sem kell aggódniuk, hamarosan az ő portjuk is megérkezik.