Hírarchívum - 2015. december

Nyugaton is megjelenik a Tales of Berseria

Nyugatra tart a Tales-sorozat következő, PC-n és PlayStation 4-en játszható fejezete, jelentette be a Bandai Namco a Jump Festa eseményen Tokióban. De nem ez az egyetlen jó hír a JRPG-rajongók számára.

Érkezik a Sebastien Loeb Rally Evo demója

Az olasz Milestone stílusos karácsonyi ajándékkal lep meg minket. Szenteste napján jön a Sebastien Loeb Rally Evo kipróbálható változata, melyben két játékmódban tehetjük próbára vezetői tudásunkat.

Black Ops 3 - februárban jön az Awakening DLC

Az Activision bejelentette a Call of Duty: Black Ops 3 első bővítményének megjelenési dátumát. Az Awakening DLC február elején landol PlayStation 4-en, a szokásos tartalom mellett. Egy trailert is mutatunk róla.

Íme, a Games with Gold januári kínálata

A Microsoft már karácsony előtt bejelentette, hogy milyen játékok lesznek ingyenesen elérhetőek az Xbox Live Gold-előfizetői számára januárban. Xbox One-on a Killer Instinct első szezonjára csaphatunk le.

Hellblade - videónaplón a hangulatteremtés

Szám szerint a tizenkilencedik kulisszák mögötti videónaplóját kapta most meg a Ninja Theory legújabb játéka, a Hellblade. Mi azért szívesebben néznénk rendes anyagokat belőle.

Brit toplista: lecsúszott az aranyról a Battlefront

Hiába az új film, a múlt héten sem sikerült a trónfosztás a Star Wars: Battlefrontnak. A brit játékeladási toplistán csak a második lett a játék, míg az aranyérmet ezúttal is a Call of Duty: Black Ops III vihette haza.

Frissítve: Star Wars - itthon is rekordot döntött

Döbbenetes számokat produkál az új Star Wars, ami bár több rekordot is magáénak tudhat, nemzetközi viszonylatban nem sikerült lepipálnia a Jurassic World nyitóhétvégéjét. Ennek egyébként egész egyszerű oka van.

Új kedvcsinálót kapott az Uncharted 4

Rövid előzetest kapott az Uncharted 4: A Thief's End, melynek érdekessége, hogy először az amerikai mozikban, az új Star Wars előtt mutatkozott be. Szerencsénkre a Sony az interneten is közzétette a videót.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét a karácsonyról szól, aligha meglepő, hogy nem árasztanak el bennünket játékokkal a kiadók. Néhány indie címnek azért így is örülhetünk majd, és a friss filmpremierek sem maradnak el.

GoW: Ultimate Edition - jövő év elején jön PC-re

Maga Phil Spencer erősítette meg a Twitteren, hogy az idén bemutatott, de egyelőre nagy csend közepette készített PC-s Gears of War: Ultimate Edition 2016 elején mutatkozik be.