Hírarchívum - 2015. február

Goliath az Evolve legnépszerűbb szörnye

A Turtle Rock Studios már az Evolve megjelenése előtt is szeretett infografikákkal bombázni minket, nem meglepő, hogy ezzel a szokásával a játék boltokba kerülése után sem hagyott fel.

HWSW: Apple-autó - mi készül Cupertinóban?

Úgy istenigazából még el sem kezdődött (legalábbis a nyilvánosság előtt) az Apple autós sztorija, a kaliforniai vállalat máris pert kapott a nyakába autóipari mérnökök elszipkázása miatt - írja nagytestvérünk, a HWSW.

Bloodborne - ismerkedj meg az ellenfeleiddel!

Az IGN jóvoltából alacsonyan szállnak a Bloodborne gameplay videói, szinte minden napra jut egy-egy új kedvcsináló. Ezúttal a játék szörnyeit nézhetitek meg közelebbről.

11 millióan vehetnek VR-szemüveget 2016 végéig

A VR-szemüvegek jelentik manapság a legizgalmasabb technológiai újdonságot, és különösen érdekes lesz figyelni, hogy az efféle kütyük felhasználói tábora hogyan növekedik majd.

40 perces ízelítő érkezett a Final Fantasy XV-ből

Habár egy hónap múlva mi magunk is nekieshetünk a Final Fantasy XV demójának, aki nem tud addig várni vagy nem akarja emiatt megvenni a Final Fantasy Type-0 HD-t, már most belenézhet a játékba.

PS4-re költözik az Aces of the Luftwaffe

Jövő héten PlayStation 4-re is megjelenik az Aces of the Luftwaffe, ami egy mobilokon debütált, második világháborús shoot 'em up. Nem ez lesz az év szenzációja, de öt euróért megéri elgondolkodni rajta.

Hét ok, hogy a Zombie Army Trilogy mellett dönts

Új előzetest kapott a Zombie Army Trilogy, amelyben a fejlesztők hét okot sorolnak fel a rajongóknak amellett, hogy miért lesz érdemes beszerezniük a sorozat új kiadását is.

Pénzzel segíti a kisebb csapatokat az Epic

Ötmillió dollárt különített el az Epic Games, melyből az Unreal Engine 4-gyel dolgozó fejlesztőket szeretnék segíteni. 5 ezer és 50 ezer dollár közötti összeggel támogatják a motorral dolgozó csapatokat.

Így néz ki a CoD zombi módja a Trials Fusionben

Nem, nem elírás: volt valaki olyan elvetemült, hogy megalkotta a Call of Duty népszerű zombis játékmódját a Trials Fusion pályaszerkesztőjével. Az érdekes crossovert bárki letöltheti Xbox One-ra.

Új csapatot alapítottak az egykori DICE-osok

The Outsiders néven alapított új fejlesztőcsapatot Benjamin Cousins és Payday 2 egykori fejlesztési igazgatója, David Goldfarb. A csapat első projectje egy PC-re készülő RPG lesz.