Hírarchívum - 2015. február

Frissítve: Mortal Kombat X - ingyenes lesz a multi

A Mortal Kombat X producere, Shaun Himmerick hivatalosan is megerősítette, hogy konzolokon teljesen ingyenes lesz a Mortal Kombat X multiplayer módja, így nem lesz szükség PS Plus és Gold előfizetésre.

PlayIT 2015: Két fővárosi és négy vidéki rendezvény

Örömteli hírrel szolgálhatunk, a PlayIT szervezői ugyanis megerősítették, hogy az idei két budapesti rendezvény mellett négy vidéki nagyvárosba, Debrecenbe, Győrbe, Szegedre és Pécsre is ellátogat a show.

Hellblade - videónaplón a zene

A Ninja Theory új játékáról, a Hellblade-ről még mindig nem kaptunk érdemi anyagokat, így be kell érnünk a játék videónapló-sorozatával, aminek legújabb darabjában a Hellblade zenéjével ismerkedhetünk meg.

Kulisszák mögött a Bloodborne - itt a folytatás

Az IGN-nek köszönhetően az elmúlt hetek a From Software várva várt szerepjátékáról, a Bloodborne-ról szóltak, s úgy tűnik, a megjelenésig már nem is nagyon csökken a hetente kapott anyagok száma. Új videót tudunk mutatni.

Launch traileren a There Came an Echo

A mai naptól vásárolható meg a kifejezetten hangvezérlésre komponált There Came an Echo PC-s stratégiai játék, így a fejlesztésért felelős Iridium Studiostól kaptunk egy utolsó, vásárlás előtti hangulatfokozót.

Pac-Man étterem nyílt Chicagóban

Egyelőre csak egy rövid "bétateszt" erejéig, de Chicagóban megnyitotta kapuit az első, 40 ezer négyzetméteres Pac-Man étterem, ahol egy kellemes vacsora után ping-pongozni, bowlingozni és persze Pac-Manezni is tudunk.

Tom Clancy's The Division - lesz alfateszt?

Hivatalos bejelentés hiányában egyelőre csak találgatás, de a Redditen olvasható jelek egyértélműen arra utalnak, hogy a UbiSoft hamarosan elindítja az idei esztendőre időzített Tom Clancy's The Division hivatalos alfatesztjét.

GDC 2015: Saját VR hardware-t mutat be a Valve

Tovább gyűrűzik a virtuális valóság-őrület, így a jövő héten elrajtoló Game Developer's Conference-en a Valve nemcsak a végleges Steam Controllert, de egy teljesen új Steam VR hardware-t is be fog mutatni.

Még idén megjelenik a Forza Motorsport 6

Bár már a bejelentés után sejtettük, mostanra bizonyossá vált, hogy az év végén érkezik a Forza Motorsport 6. A hírt maga Aaron Greenberg, az Xbox-divizió marketingigazgatója erősítette meg egy podcastben.

Mozog a törölt Legacy of Kain-játék

Nem most hallunk először a 2012-ben elkaszált Legacy of Kain: Dead Sunról, amin a Climax Studios dolgozott egy ideig. A NeoGAF fórumozói ismét kitettek magukért, egy félórás gameplay videót halásztak elő a játékról.